Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lett a párod a gyönyörű szerelmed vagy a kevésbé szép külsővel megáldott de maximálisan együtt érző ,akivel kapcsolatban léptél?
Ronda, közepes, meseszép… hmmm
Belső értékek, viselkedés, társaság, barátok elismerés avagy megvetése?
Tetszet az illető vagy nem volt senkid így összeismerkedtél vele?
Ez egy folyamat volt, minden kapcsolatból tanultam valamit. Például azt, hogy hosszú távon semmit se tesz hozzá, ha a másik szépen veri vissza a fényt, de belül rohad. Megtanultam, hogy kire-mire van szükségem és mire nem. Mivel tudok megbékélni és együttélni, és mi lesz azonnal kizáróok.
Nem úgy kell elképzelni, hogy 10-20 kapcsolatban voltam, a mostani párom a 3. 9 éve együtt vagyunk. Nem tudom, hogy ő lesz-e az utolsó, de remélem.
Nem csodaszép, nem zseniális, nem tökéletes. Ahogy én sem. Viszont összeillünk. Külsőre is vonzódunk egymáshoz, és jó a szex is, hiszen enélkül nem működik. De nem hisszük azt, hogy nincs szebb a Földön. Belső tulajdonságokban sem vagyunk hibátlanok, de el tudjuk fogadni egymás hibáit is. Azt tudjuk, hogy megváltoztatni nem lehet a másikat.
Tudom, hogy van nála szebb, jobb, okosabb, gazdagabb, izgalmasabb, de olyannal úgyse illenénk össze.
Számomra ez a kapcsolat tökéletes. Más nem számít.
Egyik se!.
A ronda is idióta volt
Külső megfog, belső megtart.
Szerintem mind a két szempont fontos, én nem tudnék olyannal kapcsolatban lenni, akihez nem vonzódom annyira, és fordítva, egy gerinctelen embert sem tudnék paromként elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!