Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál olyan lánnyal együtt lenni aki nem főz? Hétköznap menüzés, hétvégén rendelni valamit vagy szülőknél ebéd.
Fozesbol nem elunk meg!
Azt meg a pasik nem szeretik,ha mindennap ugyanaz a fott zoldseg fott hallal van. :D En fozok,de egyhangu es iztelen,mert nem erek ra. A pasim nem eszi meg :D
Soha nem fogom megérteni azokat, akiknek egy kulcsfontosságú dolog.
Persze, a mögötte rejlő pszichológiai, és szociológiai hátteret ismerem, részben a dominancia ("neked ki kell szolgálni engem, én feletted állok), illetve az agyatlanul, és egyoldalúan követett hagyományok ("ez a te dolgod, ameddig én olyan kemény munkával, amit te nem is bírnál, pénzt keresek" -- csakhogy a másik fél is pénzt keres, és azért a többség ma már nem végez kemény fizikai munkát napi 12 órán át), de a 21. században egy értelmes embernek nem értem, hogy ez miért lenne szempont? Nincs a főzésben olyasmi, ami egy férfi számára ne lenne elsajátítható. Főleg, hogy a boltban kapható összetevőkkel már nincs különösebb tennivaló.
Kérdező, válaszokat kaptál az itteni komplexusos, nősoviniszta paranoiahordától. Elégedett vagy?
Próbálj valahol megkérdezni férfiakat is, hátha más válaszokat kapsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!