Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Régebb óta együtt élő párokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebb óta együtt élő párokat kérdezném elsőkörben,de frissek is válaszolhatnak,persze. Nálatok hogy működik a szex,hogy juttok el a szexig?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés,tudom, de 1-2 rövidebb futó kapcsolatszerűséget leszámítva,egy igazi párom volt/van életemben,akivel fiatalon jöttünk össze és 10+ éve együtt is vagyunk.

Eleinte,amikor még csak átjártunk egymáshoz,adott volt,hogy akkor szexelünk is,nem volt kérdés. Viszont mióta együtt is élünk,tehát több éve már,eleinte még volt néha ilyen egymásnak esős szex,bujásbol kialakulva, stb,de már nagyon hosszú ideje megbeszéléses alapon megy. Értem ezt úgy,hogy már napközben üzenünk a másiknak,hogy este lenne-e kedved/ha feljöttél a boltból lenne-e kedved,stb-stb. Tehát nem igazán van igazi spontán szex. Gondolom,hogy ez máshol nem így van.. nekem mondjuk eleve nincsen nagy étvágyam,heti 1-2 bőven elég,meghát általában váltva vagyunk itthon a munkánk miatt,így többre nem is nagyon lenne lehetőség.

De néha elgondolkodom azon,hogy másoknál ez vajon hogy megy,akik szintén több éve már együtt vagytok és heti 3-4,vagy esetleg mindennapos szex van,akkor az nálatok hogy néz ki?

Néha picit zavar ez engem,hogy mindig meg van beszélve és mivel ritkán tudunk együtt lenni,ha nincs kedvem,akkor is persze igent mondok,de sokszor rá kell magamnak segitenem,mert éppen nem vagyok ott fejben. Amikor meg nekem lenne kedvem,vagy nincs itthon,vagy egyszerűen nem érezném természetesnek,hogy szó nélkül rámászok.

Többször beszéltünk már erről,de valahogy mégsem változik ez,mert így alakult ki és rögzült be kettőnk között..

aug. 28. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Mi mi heti 4-5-ször este egymásnak esünk. De csak akkor ha gyerekek alszanak.41f
aug. 28. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

10 akkor neki akkor is vannak vágyai ha ott se vagy. Ez csak az. A sima ürítesi ösztöne csak, ami alapbol van.

Meg szánalmas akinek csak a szex tud lenni az osszes adrenalin az életében amit izgulva vár egésznap.

aug. 28. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nem jól néz ki.
aug. 28. 21:56
 14/20 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok tenni? Azon kívül,hogy sokadjára is leülök vele beszélni erről. Semmit? Egyébként amikor együtt vagyunk,akkor sokat bokol,látom rajta,hogy még mindig "úgy" néz rám, fogdos is. Nem hiszem,hogy arról lenne szó,hogy engem már nem kíván,csak üríteni akar,persze nem vagyok férfi úgyhogy nem tudom. Azért szeretnék valami ötletet, segítséget,hogy ezt orvosolni tudjuk..
aug. 28. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Most komolyan nem tudjátok egymást lázba hozni? Mi kell annál jobb, hogy spontán a szex? Flörtöltök? Küld neked szexi üzenetet, képet vagy te. Elmentek vacsorázni, romantikázni, vagy otthon nézitek a tv-t és magaddal hívod a zuhany alá? Mászást tart és nem szexel végződik hanem csak kielégítitek egymást kézzel. Egymás előtt maszturbáltok. Nem kell, hogy mindmeegyes szexuális tevékenység szexszel végződjön. Annál inkább beindít, annál inkább nagyobb a láng. Lehet még erotikus könyvet is felolvasni, vagy fantáziákról beszélni. Szerepjátékokat bevállalni ami mindkettőtöknek megfelel. Nem tudjátok magatokat feltalálni?
aug. 28. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Az a baj, hogy beszéltek róla, de nem érint. Az a baj. Ha ez lenne beindítana akármennyire is nem vagy hangulatban meg ott fejben. Testi kontakt lenne fontos. Mind a ketten úgy kellene simogassátok egymást és nem cseverészni róla. Feldoppingol a szex. Utána igazán jó az alvás. Micsoda újdondág mi?!
aug. 28. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem akar udvaropni fűzni vágyat kelteni kedveskedni felizgatni. Hanem inkább lebeszéli veled.

Ez nagyin gáz.

aug. 28. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
14 bakker ott se vagy mikor kérdezget hogy na majd ekkor akkor lesz szex? Ez csak sima üritesi ösztön.
aug. 28. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Fuh, én nem tudom, milyen kink lehet az enyém, de totál felizgulok, ha tudom, mikor lesz szex. Olyan, mint a karácsony. Elkezd bennem gyűlni a szexuális energia, és ha hozzámér a párom, robbanok szinte azonnal. Spontán nekem nem szokott orgazmusom lenni. Ha reggel a fülembe súgja, este miket fog csinálni, akkor olyanokat élvezek, mint a géppuska.
aug. 29. 00:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi jön be. Az egyeztetősdi akkor érthető, ha gyerekek vannak, mi is úgy csináltuk, hogy kijelöltünk egy estét a héten, ha addig nem jön össze.

De gyerekek nélkül minek lebeszélni? Ha kívánod, kapd el a fütyköst, nem fog eltolni szerintem. Az ágyban meg már miért ne másznál rá, ha kedved lenne? Nincs ebben semmi szerintem.

aug. 29. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!