Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Régebb óta együtt élő párokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebb óta együtt élő párokat kérdezném elsőkörben,de frissek is válaszolhatnak,persze. Nálatok hogy működik a szex,hogy juttok el a szexig?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés,tudom, de 1-2 rövidebb futó kapcsolatszerűséget leszámítva,egy igazi párom volt/van életemben,akivel fiatalon jöttünk össze és 10+ éve együtt is vagyunk.

Eleinte,amikor még csak átjártunk egymáshoz,adott volt,hogy akkor szexelünk is,nem volt kérdés. Viszont mióta együtt is élünk,tehát több éve már,eleinte még volt néha ilyen egymásnak esős szex,bujásbol kialakulva, stb,de már nagyon hosszú ideje megbeszéléses alapon megy. Értem ezt úgy,hogy már napközben üzenünk a másiknak,hogy este lenne-e kedved/ha feljöttél a boltból lenne-e kedved,stb-stb. Tehát nem igazán van igazi spontán szex. Gondolom,hogy ez máshol nem így van.. nekem mondjuk eleve nincsen nagy étvágyam,heti 1-2 bőven elég,meghát általában váltva vagyunk itthon a munkánk miatt,így többre nem is nagyon lenne lehetőség.

De néha elgondolkodom azon,hogy másoknál ez vajon hogy megy,akik szintén több éve már együtt vagytok és heti 3-4,vagy esetleg mindennapos szex van,akkor az nálatok hogy néz ki?

Néha picit zavar ez engem,hogy mindig meg van beszélve és mivel ritkán tudunk együtt lenni,ha nincs kedvem,akkor is persze igent mondok,de sokszor rá kell magamnak segitenem,mert éppen nem vagyok ott fejben. Amikor meg nekem lenne kedvem,vagy nincs itthon,vagy egyszerűen nem érezném természetesnek,hogy szó nélkül rámászok.

Többször beszéltünk már erről,de valahogy mégsem változik ez,mert így alakult ki és rögzült be kettőnk között..

aug. 28. 20:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Először is gáz ha nincs kedved szexelni mégis megteszed. Ne tedd! Másodszor ha csókolóztok és érzed, látod rajta, hogy vevő rá akkor mászál rá. Ha elutasít nem baj hiszen te is el tudod ha nincs rá hangulatod. Azzal nincs baj. Meglepheted szexi ruciban is. Vagy flörtölni kéne napközben, nem konkrétan leírni, hogy este kedved lenne, a hétvégén jó lesz mert tényleg unalmas.
aug. 28. 20:56
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha te vagy a férfi lepd meg egy kis aprósággal. Meg lehet teremteni a hangulatot hozzá kis virággal, pezsgővel, pár gyertyával.
aug. 28. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Benne max az alakult ki, hogy meg sem mer közelíteni mert nincs megbeszélve. Nem kell megbeszélni az ilyet. Ágyban este szólás nelkül is örül egy nő annak ha sokkal több ér hozzá mint egy talp vagy combarab. Ha csókkal együtt van akkor már nem is kérdéses, hogy mi mehet tovább.
aug. 28. 21:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a megbeszéljük, jesszusom... Az én vágyam is lenullázná, az biztos.

Este mikor lefekszünk, összebújunk, ha van energiánk hozzá (kicsi gyerekeink vannak így sokszor nincs), akkor valamelyikünk elkezdi a másikat csókolgatni, simogatni.

aug. 28. 21:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Nem tudom,mit tehetnék ez ellen. Mint mondtam,eleve nem olyan nagy az étvágyam és a 10 évnyi rossz berogzodes miatt nem is érezném természetesnek,hogy letamadom,ha itthon is van éppen.. ezért beszéltünk már erről többször,hogy ő is inkább tettekkel utaljon rá,ha lenne kedve,ne kérdéssel,mert akkor talán több hangulatom jönne meg,ha épp nincs is. Mint egy kérdéstől..
aug. 28. 21:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy megy, hogy a párom gyakorlatilag bármikor bármilyen szituban tudna szexelni még 10 év után is, úgyhogy ha nekem van kedvem és nem ő kezdeményez, csak odabújok vagy odanyomom a seggem az öléhez (pl mikor fekszünk oldalra fordulva és filmezünk) és már fel is áll neki. Ez a ritkább, mert általában ő szokott inkább elkezdeni simogatni és ha nekem is olyan kedvem van, akkor szexelünk. De olyan soha nem volt, hogy előre megbeszéltük volna, maximum poénkodunk, ha valahol vagyunk, hogy na majd otthon ez meg az lesz este. Átlag heti 2-3x vagyunk együtt szerintem, néha többször, néha kevesebbszer, változó mert ő is össze-vissza dolgozik.
aug. 28. 21:25
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem eddig max 4 éves de együttélős komoly kapcsolataim voltak.(a mostani még nincs 4 éve)

Mindig spontán volt/van szex, soha egy sem volt tervezve megbeszélve logisztikázva.

Legutobb visszaolvastam egyik exem korábbi levelét hogy szerinte a kapcsolat megy tönkre szex is már alig van. Na nekem ez fel se tűnt, ma se értem mire érthette. (Talán amikor veszekedéses időszak volt de akkor meg orditva szexelnénk vagy hogy képzelte?)

A barátom meg egyszer elkezdett emlékezgetni mikor hogyan milyen pózban hányszor húzott meg, vagy fegnap tegnapelott akármikor hogy volt, aztán kiakadt azon látva hogy én pislogok csak, hogy nekem az egészből nincs meg semmi..bakker en nem vezetek errol nyilvántartásokat fejben mint ő..jó kis balhé lett belole még ide is kiírtam hogy nekem emlékeznem kéne arra kapcsolatban hogy mikor hogyan hányszor szexelunk? Mikor kb már 100 szor is szexeltunk bakker?

Amugy szexet nem szoktam kezdeményezni soha, nem érzek vágyakat, max ha iszok..(mivel rendszeres szex van illetve gyakran, igy nekem hiányozni se tud, ki se alakul a libidom se, igényem se.(akit etetnek mikor nem éhes, nem is lesz éhes soha. ))

De én ezt se vettem magamon észre, hogy csak ittasan kóvanom a szexet, párom mondta hogy te csak akkor akarod velem ha iszol mellé?!

(És akkor birjam ki ezt is röhögés nélkul ugye, mikozben a másik ideges és komolyan beszél..)

Amugy ha iszok (vagyu nk valahol)kikapcsolok, r.biskedem flörtölünk, szinte felszed engem századjára is, es hazavisz századjára is.

Néha már olyan érzésem van hogy azért visz el valahova hogy konzumáljak neki és csábítsam, mikozben en naivan azt hiszem megyunk kikapcsolni szórakozni haverok "buli" fanta miénk a világ, csak ugye érdekesmódon akkor is kezdeményezi ezt ha 2 napja se aludtam és hullafáradt vagyok de öltözzek, megyünk. Na akkor kiváncsi is voltam magamra hogy félkómásan na most ebbol mi lesz. Akkor jottem rá hogy én még félalomban is ott vagyok a szeren, jóval több van bennem mint amit saját magamrol hittem.

Talán mondhatni a kapcsolataimban azért bőven összefugg a szex az eletünkkel is.

Ha az eletunkben baj van problema veszekedés akkor ritkul, ha szenvedély van, szerelem vagy bármi, akkor meg rendesen minden van. Ha nem akarom is.

Ilyen kimért dolgok hogy mikor legyen szex beszéljuk meg vagy hu jaj hozzáérjek ne érjek, mit csináljak kimaradtak az életembol ha a szexet nézzük.

(Mert pl a hozzáerjek ne érjek az szokott lenni bennem kérdés de nem szexualis tekintetben hanem pl.mikor tarsasággal vagyunk párom beszél haverok nevetés és valahogy furán rátapadásnak is hathat a külsősöknek ha ilyenkor "szorongatom", ilyenkor gyakran tartok rávolságot is, de egyik exem erre még az ölébe is ültetett:) a haverok meg fotóztak is minket:) vagy amikor pl barátom kezd haverok elott csókolni pont mikor kérdez engem valamirol es nem tudok válaszolni már rá is szóltak hogy szálljon már ki a számból és hagyjon már beszélni is engem🤣 de ez ritka.)

aug. 28. 21:26
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Engem is lenullázna ha meg kéne ezt beszélni elore.

A vágyak adott helyzetben jonnek nem ugy hogy lebeszélem hogy na este 8 kor? Ez bakker talán fizetőseknél működik csak

Ott is a lé miatt csak nem másért.

aug. 28. 21:28
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem látjátok egymáson, nem érzitek, hogy megfelelő a pillanat és még nemet se mersz mondani neki akkor milyen kapcsolat már ez? A múltkor én felébresztettem a párom csókkal éjjel és beleugrottunk a lecsóba. Miért kell megbeszélni, hogy este szombaton 22-kor lehetne dugni?
aug. 28. 21:37
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ő amikor olyanja van és bemondja nap közben,akkor ő egész nap azt várja,készül rá,és tiszta izgalomban van,mire hazaérek. Viszont nekem sokszor ez így elveszi a kedvem,hogy akkor nekem "muszáj" ,akkor is,ha épp nem érzem úgy. Amikor nagyon nincs kedvem,akkor megmondom. Általában azért rá tudok hangolódni,de így ez nekem nem az igazi ..
aug. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!