Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol öltöztök fel reggel ha a párotok még alszik?
Én a nappaliba kikészítem a ruhámat előző este és reggel ott öltözök fel.
Amikor szingli voltam akkor a szobámban öltöztem fel reggel mert senkit nem zavartam.
Mióta együtt vagyunk azóta így oldjuk meg.
Mások hogy csinálják? Sötétben botorkálsz hogy felöltözz vagy kimész a fürdőbe, nappaliba és ott, esetleg felébreszted a párod hogy ő se aludjon ha már neked korán kell kelned? 😃
Pasitól függ hogy nála hova kell letenni a ruhákat mik a szokásai vagy a keco milyen.
Az ritka ha a pasi jön es nem forditva. Anno a szuleim miatt nem fogadhattam senkit ma meg a gagyi alberlet miatt inkább a pasinál vagyok mindig mint forditva. De ha mamahoteles vmelyik akkor vagyunk inább nálam itt meg én es ez a lakás szabja meg a "működést".
Egy szobánk van és szerencsére nem zavarjuk fel a másikat.
35/F
A szobában. Amúgy meg miért kellene vakoskodni vagy sötétben tapogatózni? :D
Kikészítem a ruhát a komód tetejére vagy vállfára, nem kell azon semmit keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!