Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyaroki hogy a párok külön szobában alszanak?
Sajnos nálunk nincs annyi hely hogy külön szobában tudjak aludni pedig külön aludnék, ha nem is mindig de időnként igen.
Ti szoktatok külön aludni? pl ha későn érsz haza, a párod már alszik és nem akarod véletlenül sem felkelteni vagy ha tudod hogy korán fogsz felkelni?
Szüleim külön alszanak mert apám nagyon horkol és később is megy aludni.
Apósomék is külön alszanak mert apósom horkol és munka miatt korán szokott kelni.
Munkahelyen mesélte valaki hogy átmegy a másik szobába aludni ha a felesége elkezd horkolni.
ÉN mondjuk rhadtul örültem volna, hogyha külön alhatok az egykori barátomtól, mert amit művelt ébredés címén, az valami szánalmas.
8 ébresztő szólt, én az elsőre meg az összesre is felébredtem, aztán nekem kellett kelteni.
Villanyt felbszta, keresett, molyolt, stb.
Any.d. Elég nagy indok volt ez a szakításnál. Felnőtt férfi, 1,5 órácal előbb kel, de kib.ttul képtelen csendben és félhomályban készülni.
Remek volt fél hét ébredni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!