Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik nem egy szobában alszanak a párjukkal?
Figyelt kérdés
Mi az oka?2021. júl. 4. 00:19
1/20 anonim válasza:
Az hogy 300 km van köztünk és ritkán alszunk egymásbál
3/20 anonim válasza:
Egy ismerősöméknél ez van. Azt mondják, hogy a srác extrém horkolása és amiatt, mert fél a műtéttől (fóbiás). Ezt úgy 50%-ban tudom elhinni, mert szerintem elhidegülés/megcsalás is lehet a dologban.
4/20 anonim válasza:
Igen. Külön szobában alszunk, én általában hajnalban indulok vagy érek haza (ma pl 2 ig dolgozok aztán még bevásárlás és kB 3 felé érek haza), akkor nem akarom felébreszteni a feleségem. 30/F
5/20 anonim válasza:
Szia. A férjem folyamatosan fázik, nekem pedig folyamatosan melegem van. Ő az egyik tetőtéri szobában alszik kB 28-30 fokban, én mellette a másik szobában klímával kB 20- 22 fokban. Így ő is tud pihenni és én is. Elhidegülésről szó sincs,csak nem eröltetjük rá a másikra saját igényeinket.
6/20 anonim válasza:
Ő kötött munkahelyen dolgozik én szabadon osztom be az időm, és nyáron jobb szeretek ilyenkor csinálni mindent, viszont nem akarjuk a másikat felverni, ráadásul a szobám egyben a dolgozószobám is. Ha meg tudjuk oldani (szabadság, pihenőnap stb) akkor az ő szobájában alszunk, mivel ott van a nagy ágy (az enyémbe csak egy kisebb fér az asztalom miatt).
7/20 anonim válasza:
A férjem nagyon horkol, azonkívül neki könnyen melege van, én viszont fázós vagyok, ezért nem ugyanazon a hőfokon tudunk jót aludni.
Nyáron ő vagy nyitott ablaknál alszik, vagy ventilátor mellett, amiktől viszont én nem tudok jól aludni.
Sokáig próbáltunk egymás mellett aludni, de folyton az lett a vége, hogy nem tudtunk rendesen pihenni, és ettől nappal nyűgösek voltunk.
Attól még szeretjük egymást, hogy külön alszunk.
8/20 anonim válasza:
Én, sorban átköltöztek mellénk a gyerekek és kiszorult
(az elsőt ő szoktatta oda)
9/20 anonim válasza:
Nálunk nem.sikerült kivitelezni a különalvást, pedig az exférjem tenyleg irgalmatlanul horkolt. Füldugón át is hallani lehetett, kimerültebb vtam mellette, mint amikor éjszakáztam a gyerekkel hónapokig. Sértődözés és zsarolás volt a reakciója, ha másik szobában akartam aludni. Nem emiatt lett vége, de miután ezt sem lehetett megoldani vele, ugyanígy mást sem. Örülök az eddigi példáknak, azt hiszem, ez a rossz tapasztalat az egyik oka annak, hogy semmi kedvem komolyabban ismerkedni. Az együttélés olyan izzadságszagú, kényszerekkel teli "izé" lett a fejemben, hogy szerintem a lehetőségétől is menekülök...
10/20 anonim válasza:
Mivel 3 hetente jön haza így nem angyon vna választásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!