Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik nem egy szobában alszanak a párjukkal?
Párom 7-15 dolgozik vagyis neki 6kor fel kell kellnie
Amikor én délutános vagyok 14-22 dolgozok 23 erek haza,éjfélkor fekszek le aludni
Ilyenkor külön alszunk mert tekintettel van rám a párom,hogy ne csak 6 órát aludjak,miatta mert neki dolgoznia kell mennie
Én csak maximális sötétségben és csenben tudok aludni altató nélkül.
A barátnőm meg folyton pisilni jár vagy inni, vagy akármi.
Ha egyszer felébreszt, akkor kb. 2 óra mire vissza tudok aludni.
Szóval én a legjobban hangszigetelt helyiségben alszom, Ő meg a nappaliban ha itt van, mert ahhoz van legközelebb a fürdő.
Ettől még rendesen szexelünk :)
Kb. 30 éve alszunk külön szobában. Egymás horkolására is felébredünk, de a férjem már arra is, ha megfordulok az ágyban.Ráadásul és sokáig olvasok, a férjem meg a lámpafényt nem tolerálja. A pihentető alvás mindkettőnknek fontos, ugyhogy külön szobába mentünk.
A szexnek semmi köze a különalváshoz :)
És ne felejtsük el, hogy a közös hálószoba(legalábbis a polgári családoknál) a háború utáni ínséges lakáshelyzet hozadéka, addig a különalvás volt a normális.Nagy és dédszüleim külön szobában aludtak anno.
A házasságunk nagyon jó, és ezt szerintem a külön szobának is köszönhetjük.
Nagyon sajnálom, bár nem értem, mi az, hogy "Nekem a feleségem nem engedi,"- azt gondolom, annyit mindenki megérdemel, hogy jól aludhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!