Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik nem egy szobában alszanak a párjukkal?

Figyelt kérdés
Mi az oka?
2021. júl. 4. 00:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Párom 7-15 dolgozik vagyis neki 6kor fel kell kellnie

Amikor én délutános vagyok 14-22 dolgozok 23 erek haza,éjfélkor fekszek le aludni

Ilyenkor külön alszunk mert tekintettel van rám a párom,hogy ne csak 6 órát aludjak,miatta mert neki dolgoznia kell mennie

2021. júl. 4. 04:52
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Én csak maximális sötétségben és csenben tudok aludni altató nélkül.

A barátnőm meg folyton pisilni jár vagy inni, vagy akármi.

Ha egyszer felébreszt, akkor kb. 2 óra mire vissza tudok aludni.

Szóval én a legjobban hangszigetelt helyiségben alszom, Ő meg a nappaliban ha itt van, mert ahhoz van legközelebb a fürdő.

Ettől még rendesen szexelünk :)

2021. júl. 4. 05:49
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Mazlistak. Nekem a feleségem nem engedi, és ma is 6 órát alig tudtam aludni.
2021. júl. 4. 06:32
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Kb. 30 éve alszunk külön szobában. Egymás horkolására is felébredünk, de a férjem már arra is, ha megfordulok az ágyban.Ráadásul és sokáig olvasok, a férjem meg a lámpafényt nem tolerálja. A pihentető alvás mindkettőnknek fontos, ugyhogy külön szobába mentünk.

A szexnek semmi köze a különalváshoz :)

És ne felejtsük el, hogy a közös hálószoba(legalábbis a polgári családoknál) a háború utáni ínséges lakáshelyzet hozadéka, addig a különalvás volt a normális.Nagy és dédszüleim külön szobában aludtak anno.

A házasságunk nagyon jó, és ezt szerintem a külön szobának is köszönhetjük.

Nagyon sajnálom, bár nem értem, mi az, hogy "Nekem a feleségem nem engedi,"- azt gondolom, annyit mindenki megérdemel, hogy jól aludhasson.

2021. júl. 4. 07:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő nagyon horkol, én meg rugdosódok álmomban. Plusz ő korán kell a munkába én meg mindig is éjszakai bagoly voltam.
2021. júl. 4. 07:25
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tudtam aludni a párommal, összeköltözés után 3 hónappal már átvonultam a nappaliba aludni. Ő hermetikusan lezárja magát éjszakára, ablak nem lehet nyitva, teljes sötétség kell, ráadásul más időpontban is alszik mint én. Én csak nyitott ablaknál tudok aludni és a redőnyt is csak félig húzom le. Azóta már szétmentünk és ez is közrejátszott az elhidegülésben.
2021. júl. 4. 08:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron a tetőtérben rosszul vagyok a 30 fokos szobában. Nem szeretném 20 fokra hűteni a párom aki szereti a meleget. Így lent alszom a földszinten nyitott ablakoknál. Így mindketten kipihenjük magunkat. Semmi köze az ijrsminek a megcsaláshoz. Csak nem kényszerítjük rá a másikra az akaratunkat.
2021. júl. 4. 09:02
 18/20 anonim ***** válasza:
31%
OFF:kérlek bocsássatok meg, amiert nem írok külön kérdést, de az érdekelne, hogy akiknél jól működik a különalvás, ti hogyan nyaraltok? 2 külön helyiség kell, ha gyerekek is vannak, akkor 3?
2021. júl. 4. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18: 16-os vagyok, mi úgy nyaraltunk egy szobában, hogy légkondis volt direkt azért, hogy ne kelljen ablakot nyitni, párom pedig felvett egy szemmaszkot alváshoz. Akkor nem volt ebből probléma.
2021. júl. 4. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok- Mi többszobás apartmant szoktunk bérelni, mert valamelyik gyerek(ek) általában jön velünk nyaralni.Szóval, ha jut külön szoba, akkor ott is külön. de ha sokan vagyunk és 1 szoba jut kettőnkre, akkor azt a pár hetet kibírjuk valahogy.
2021. júl. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!