Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyaroki hogy a párok külön szobában alszanak?
Figyelt kérdés
Sajnos nálunk nincs annyi hely hogy külön szobában tudjak aludni pedig külön aludnék, ha nem is mindig de időnként igen.
Ti szoktatok külön aludni? pl ha későn érsz haza, a párod már alszik és nem akarod véletlenül sem felkelteni vagy ha tudod hogy korán fogsz felkelni?
Szüleim külön alszanak mert apám nagyon horkol és később is megy aludni.
Apósomék is külön alszanak mert apósom horkol és munka miatt korán szokott kelni.
Munkahelyen mesélte valaki hogy átmegy a másik szobába aludni ha a felesége elkezd horkolni.
Mi gyerek miatt elkezdtünk külön aludni. Eleinte azért mert terhes voltam és sokat forogtam az ágyban és nem tudta rendesen ki pihen I magát, pedig korán kel munka miatt. Aztán azért, mert a gyerek mellett kellett aludni, mert rosszakat álmodott meg félt egyedül a sötétben. Aztán azért mert újra terhes lettem. Most ott tartunk hogy már vagy 3 éve nem alszunk együtt. Nem javaslom senkinek, nagyon eltávolodtunk emiatt egymástól.
aug. 21. 04:57
3/22 anonim válasza:
Sok ilyen ismerős párt ismerek.
aug. 21. 05:59
4/22 anonim válasza:
Ha külön alszol mert az indokod az, hogy a korai kelés az csak egy bla bla lesz a párodnak. Azoknál gyakori ez akik semmit nem éreznek egymás iránt már. Ott igen. Együtt élnek lakótársként, de nem együtt összhangban. Ott gyakran külön alszanak aminek a végereménye, hogy nem párként élnek. Ilyet sokat hallottam
aug. 21. 06:22
5/22 anonim válasza:
Mi is külön alszunk, pedig nincs gyerek, és idősek sem vagyunk. De már tény, hogy nincs szerelem közöttünk és így kényelmesebb.
aug. 21. 06:24
6/22 anonim válasza:
En kulon hazban is szoktam ez a tokeletes megoldas. Mondjuk egy fokkal jobb ha a haz az ocean masik oldalan van.
aug. 21. 06:29
7/22 anonim válasza:
Van egy örök mondás, hogy a hosszú házasság titka a külön alvás :)
Mi is úgy voltunk egyébként, mint 2-es. Gyerekek miatt kezdtünk külön aludni, két kicsi volt és külön-külön altattuk őket.
Most is sokszor van (sőt legtöbbször), hogy külön alszunk, mert sokszor különböző időben végzünk-kezdünk munkahelyen és így kényelmesebb. Sokszor így jobban ki tudjuk magunkat pihenni, jobban ki lehet terülni, nem ébresszük egymást lefekvéskor, keléskor, stb.
Ugyanakkor sokszor van, hogy délutánonként lepihenünk együtt kicsit, összebújva 1-2 órát alszunk és az amolyan igazi jóleső közös feltöltődés.
aug. 21. 06:38
8/22 anonim válasza:
Mi szeretünk együtt aludni, de a munka az munka. Úgyhogy inkább szabadnapokra vagy ráérősebb munkanapokra korlátozzuk ezt a luxust, mikor senkinek nem csörög az órája hajnalban. Vagy bármi olyan ami miatt ki van centizve hogy legalább minimálisat tudjon aludni, amennyi kell ahhoz hogy tudjon funkcionálni.
aug. 21. 06:56
9/22 anonim válasza:
Gyakorinak nem mondanám, de ha zavarjátok egymást, akkor lehet jó megoldás. Mi egy pillanat alatt visszaalszunk, ha felébrednénk, de sokszor fel sem ébredünk egymásra, szóval nem alszunk szándékosan külön, olyan előfordul néha, hogy valamelyikünk korábban fekszik le, a másik meg a kanapén bealszik, mert kint filmezett vagy ilyesmi.
aug. 21. 07:00
10/22 anonim válasza:
Kizárt, sosem alszunk külön. Akkor mar baj lenne köztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!