Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyaroki hogy a párok külön szobában alszanak?
Figyelt kérdés
Sajnos nálunk nincs annyi hely hogy külön szobában tudjak aludni pedig külön aludnék, ha nem is mindig de időnként igen.
Ti szoktatok külön aludni? pl ha későn érsz haza, a párod már alszik és nem akarod véletlenül sem felkelteni vagy ha tudod hogy korán fogsz felkelni?
Szüleim külön alszanak mert apám nagyon horkol és később is megy aludni.
Apósomék is külön alszanak mert apósom horkol és munka miatt korán szokott kelni.
Munkahelyen mesélte valaki hogy átmegy a másik szobába aludni ha a felesége elkezd horkolni.
Vannak napok, amikor jó, hogy tudok külön aludni. A férjem alvásán nagyon észrevenni, ha zaklatottabb napközben, pl adódik valami munkahelyi stressz.
Olyankor csapkod, rugdos, vagy extrém módon horkol.
Lehetetlen ilyenkor egy ágyban aludni vele, így az a bevett szokásom, ha másodjára ébredek arra, hogy pofán vágott, akkor elvonulok.
Nincs ebből köztünk probléma, egyszerűen csak pihenni szeretnék én is.
aug. 21. 09:38
13/22 anonim válasza:
Változó, mi van, hogy külön alszunk.
Elég mások az alvási szokásaink: ő teljesen sötétben, csukott ablaknál, melegben alszik, én meg szeretem, ha kintről bejön egy kis fény, kb. kinti 15 fokig nyitott ablaknál alszom és utálom, ha meleg van. Arról nem is beszélve, hogy ő horkol. Én meg időnként mászkálok és felébresztem.
Nekünk nem éri meg a kialvatlanság azt, hogy egy noname ember szerint akkor mi most csak lakótársak vagyunk. :D
aug. 21. 11:21
14/22 anonim válasza:
Minden embernek kötelezővé tenném, hogy külön aludjon. Nem kell hozzáérni, megszokni semmit soha. Az az igazi. Saját ágy egy külön szobában.
aug. 21. 11:38
15/22 anonim válasza:
Fényleg az meg a másik. Hogy ő szereti a teljes sötétet és nincs ablak nyitva, én meg ugyanígy kb 15 fokig nyitott ablak, és így néha alhatok úgy ahogy szeretek a másik szobában, vagy hát nyáron meg is fulladnék ha nincs nyitva ablak. A másik hogy ő lövöldözős akciófilmre alszik be legjobban, nekem igazából nem kell film, max videók, zene amit kapcsolgatni lehet. De ha nagyon álmosak vagyunk és kb minden körülmény adott akkor elalszunk egymás mellett. Lakótársaknak elég furán néznénk ki, szerintem ők máshogy élnek nappal is mint mi :))
aug. 21. 13:27
16/22 anonim válasza:
15# hiába írod a magadét, hogy mit, hogy csináltok. Tök mindegy. Nektek jó. Másoknak akik ugyan így csináljak azoknak is. Írtam, ajánlanám mindenkinek. Tök jó magányosan élni, létezni, az, hogy nem kell semmit sem érezni a másikból. Ez a legjobb dolog a világon. Ajánlom mindenkinek. Csudi jó így csinálni.
aug. 21. 14:33
17/22 anonim válasza:
Én sem vagyok a külön alvás híve. Kifejezetten nem szeretem, ha a férjem nincsen mellettem. Csak akkor szoktam kijönni a hálóból éjszaka, ha bajom van és azzal zavarom a többieket. Mi egy szobában alszunk a gyerekkel. Pár napja éjszaka egykor arra ébredtem fel, hogy nagyon görcsöl a vesém. Kijöttem a nappaliba tvt nézni, mert a kínlódásommal csak felébresztettem volna mindenkit. Egy maroknyi fájdalomcsillapítót vettem be és annyira kiütött, hogy reggel ötkor mentem vissza a hálószobába. Ilyen esetekben szoktam külön vonulni, amikor egyértelműen zavarom a pihenésüket. De ha nincsen semmi bajom, akkor együtt alszunk a férjemmel, a gyerek pedig a szoba másik sarkában a saját ágyában. Nem szeretek külön aludni, mert nekem kell az, hogy hozzáérjek a férjemhez valahol. Engem megnyugtat. Ha pedig nem alszik itthon, mert mondjuk vidéken dolgozik napokat, akkor nem is tudok aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!