Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás? Párom nem eszi meg a másnapos, harmadnapos ételt?
Leginkább én szoktam főzni, párom be szokott segíteni nagynehezen. Az ételt én veszem. Megcsinálom az ételt, frissen eszünk belőle. Mikor én éjszakában dolgozom nem alszunk együtt. És akkor látom, hogy az étel, amit 4-5 napja főztem a hűtőben áll érintetlenül. Csináltam a kedvenc ételét, 2 hónapig a hűtőben állt egy dobozban érintetlenül. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert nem azért fizettem és áldoztam/áldoztunk bele energiát és időt, hogy pár nap múlva a kukában végezze. Már mondtam ezt a páromnak, hogy ennyi erővel a pénzt egyből a kukába dobhatnám és akkor egy csomó energiát megspórolhatnánk. Ezt úgy reagálta le, hogy az ételt csak frissen szereti.
Azon a szinten vagyok, hogy lassan már csak magamra fogok főzni.
21
Mert már elegem van/volt belőle, hogy csak én takarítom ki a hűtőt. Kiváncsi voltam, hogy észre veszi, ha már időt, energiát és pénzt raktam bele.
Spoiler: nem, nem vette észre 🫢
#22 biztos vagyok benne, hogy észrevette (max neked nem mondta, vagy letagadta, amikor kérdezted), csak maximálisan tett rá, hogy ott van. Meg kell beszélni kerek-perec, hogy mit vársz el tőle, egyértelműen elmondani, mint egy óvodásnak, mert ezek szerint abban a korban nem tanulta meg az alapokat.
Arra, hogy nem eszi meg a többnapos kaját, már válaszoltam az előző oldalon, főzz magadnak, aztán ő eszik belőle, amennyit eszik és kész, oldja meg. Felnőtt ember, kezdjen is el úgy viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!