Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lehet a megoldás? Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldás? Párom nem eszi meg a másnapos, harmadnapos ételt?

Figyelt kérdés

Leginkább én szoktam főzni, párom be szokott segíteni nagynehezen. Az ételt én veszem. Megcsinálom az ételt, frissen eszünk belőle. Mikor én éjszakában dolgozom nem alszunk együtt. És akkor látom, hogy az étel, amit 4-5 napja főztem a hűtőben áll érintetlenül. Csináltam a kedvenc ételét, 2 hónapig a hűtőben állt egy dobozban érintetlenül. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert nem azért fizettem és áldoztam/áldoztunk bele energiát és időt, hogy pár nap múlva a kukában végezze. Már mondtam ezt a páromnak, hogy ennyi erővel a pénzt egyből a kukába dobhatnám és akkor egy csomó energiát megspórolhatnánk. Ezt úgy reagálta le, hogy az ételt csak frissen szereti.

Azon a szinten vagyok, hogy lassan már csak magamra fogok főzni.

aug. 6. 05:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Fel kell hívni anyukáját, hogy nem készítette fel a fiát házasságra, neveljen rajta még egy kicsit.

Ez amúgy az ő problémája, nem értem, mért éled úgy meg, mintha a tied volna...

aug. 6. 08:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Főzz annyit, ami egy napra elég, a többit meg oldja meg magának.
aug. 6. 09:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor szerintem forditsatok, fizesse a kajat o. Ha egyutt eltek, akkor vallalj at valami mast te, amit eddig o fizetett. Majd ha megerzi, hogy mennyibe kerul amugy, hogy kidobja a kajat, akkor lehet, hogy atgondolja, hogy jo az meg masnap is :)
aug. 6. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Főzz magadnak, amikor úgy érzed, és te edd, ameddig jól esik, esetleg kalkuláld bele, hogy első nap ő is eszik egy adagot, a többit meg akkor meghagyja neked. A fennmaradó napokban ő oldja meg az étkezését, ahogy akarja, biztos, hogy nem dobnék ki kaját meg főzném a kedvenceit, ha ugyanúgy a kukában köt ki, ha ennyire nem hajlandó. Főzném, ami nekem jó, ha meg neki nem tetszik, így járt, oldja meg maga. Felnőtt ember, miről beszélünk?
aug. 6. 11:28
 15/24 A kérdező kommentje:
Direkt minden kaja főzés előtt megkérdezem, hogy ez jó kész mit szeretne stb. Nem tudja, jó lesz amit én kigondoltam. Azért maradt a 2 hónapos kaja a hűtőben, mert többször észre vettem, hogy nekem kell minden kaját kidobni és kiváncsi voltam, hogy észre veszi anélkül, hogy szólok, de nem 😀
aug. 6. 13:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem.

Ő lehet megvárná amíg kimászik magától a hűtőből :D

aug. 6. 13:47
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?

Egyébként főzz kissebb adagokat.

aug. 6. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Hagyjuk már..

Ha két hónapig hagyjátok a hűtőben a főtt kaját, akkor van itt nagyobb gond is annál, hogy a harmadnapost már nem eszi meg..

Habár gyanús, hogy direkt ezért írtad le mégegyszer válaszban is...

aug. 6. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
Akkor egye meg a rabok f*t...
aug. 6. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:

15: Meg kell neki mondani, hogy az ő dolga, hogy a hűtő rendben legyen, kívül-belül takarítani, leolvasztani, javítani, stb.

Meg mondjuk még a papírszemét is az ő dolga, gurigákat kidobni, WC-papírt beszerezni, stb.

Lehetne még a papírzsepi- és konyhai papírtörlőkészlet is az ő dolga.

elsőre jó lesz ennyi.

:)

aug. 7. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!