Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szerintünk férfiak azerint hogy a párunk túl sokat tiktokozik?
"Ha adódik 2 perce, egyből nyomkodja..."
Akkor miért nem találsz ki neki te valami értelmesebb, KÖZÖS időtöltést? Sokszor van nálunk is, hogy a barátom csak ül ott mellettem, pihen, nézi a tévét, sört iszik, a lényeg hogy, én ilyenkor unom magam, és akkor nyilván előveszem a telefonom, hogy elüssem valamivel az időd. Na ő olyankor rögtön egy radarrá válik, elkezd piszkálni, hogy "ne telefonozzak, figyeljek már rá". Akkor most bámuljam, hogy ő hogy bámulja a tévét, vagy mi? Amúgy szoktunk ilyenkor filmet nézni, játszani, beszélgetni is, de egyszerűen kell pár óra kikapcsolódás a neten, legalábbis nekem igen, hogy ne csak a hétköznapi dolgokon rágjam magam egyfolytában. Egyébként a napi 4-5 óra telefonozás átlagosnak számít szerintem, és de, pontosan olyan, mintha tévéznél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!