Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az szerintünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P3tő Kriszx kérdése:

Miért van az szerintünk férfiak azerint hogy a párunk túl sokat tiktokozik?

Figyelt kérdés
Ha akad egy kis szabad ideje amikor eppen nem a kezemet fogja vagy eppen nem csókol, 0-24 be a tiktokon lóg, mondjuk kimegyek wc s egyből hallom hogy a tiktokot görgeti ami már engem amugy zavar, de hiába szólok érte csak baszogatásnak veszi és aztmondja nem is függő, pedig a tiktok kiirja menyit nyomkodja és elég sok az a napi pár óra kb 4-5

#TikTok #Tiktokfüggőség
júl. 23. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Miért vagy vele ha zavar a Tiktok?
júl. 23. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Mert nincs semmi értelmes hobbija és unatkozik.
júl. 23. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Elsőre reagálva, mert szeretem több mint 1 éve de attól még akkor is zavar a tulzott tiktokozás, ha adódik 2 perce egyből nyomkodja, inkább beszélélgetne velem vagy valami, de olyankor mikor tiktokozik mintha beszippantaná az app, se hall se lát...
júl. 23. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha adódik 2 perce, egyből nyomkodja..."

Akkor miért nem találsz ki neki te valami értelmesebb, KÖZÖS időtöltést? Sokszor van nálunk is, hogy a barátom csak ül ott mellettem, pihen, nézi a tévét, sört iszik, a lényeg hogy, én ilyenkor unom magam, és akkor nyilván előveszem a telefonom, hogy elüssem valamivel az időd. Na ő olyankor rögtön egy radarrá válik, elkezd piszkálni, hogy "ne telefonozzak, figyeljek már rá". Akkor most bámuljam, hogy ő hogy bámulja a tévét, vagy mi? Amúgy szoktunk ilyenkor filmet nézni, játszani, beszélgetni is, de egyszerűen kell pár óra kikapcsolódás a neten, legalábbis nekem igen, hogy ne csak a hétköznapi dolgokon rágjam magam egyfolytában. Egyébként a napi 4-5 óra telefonozás átlagosnak számít szerintem, és de, pontosan olyan, mintha tévéznél.

júl. 24. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!