Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ébresztett màr a pàrod kàvéillattal és talpcsikizéssel?
Figyelt kérdés
Alvàsból arra ébredsz, hogy. A talpadat simogatjàk, de a kàvé is ott van.júl. 20. 06:51
1/16 anonim válasza:
Ébresztett már ugy hogy melyik szám megy a fejemben? Megmondtam és egyből indította is úgy hocsak a dallamát tudtam és nananáztam csak:D
És erre kelni nagy flash volt:)
3/16 anonim válasza:
Illetve ehhez hasonlo hogy ilyesmivel kezdődik csak most se tudok rakeresni nincs meg az eloado meg semmi..
4/16 anonim válasza:
Undorito lehet egy ilyen beteg allatra ebredni. Meg a kutyam is megtanulta,hogy ha wlszom,nem erhet hozzam.
5/16 anonim válasza:
Szerintem orrba rúgnám. Biztos van, akinek a talpa nem csikis, vagy rz nem zavarja, én elrántom, sok esetben kirúgok, ha csikizik. Ébren is, nem ám álmomból riadva. Szerintem ez nem cuki.
Nincs baj a lábfétissel, csak megfelelő partnert kell hozzá keresni.
6/16 anonim válasza:
Fhu de fétises kérdés ez🤣 kávét kaptam,csikit nem,mert nem egy lábfétises degenerált, én meg gyűlölöm ha a lábam buzerálják
7/16 anonim válasza:
Nem. És jobb is. A kávészagot rühellem, és ébren sem szeretem, ha csikizik meg taperolják a talpamat, mert érzékeny és nem erogén zóna módon. Lábsimogatás a talp kihagyása nélkül OK, de azt se akkor csinálja lehetőleg, amikor alszom.
8/16 anonim válasza:
6
Hú, de könnyen dobálod azt a szót, hogy degenerált.
Inkább te vagy az.
9/16 anonim válasza:
Nem. Egyikünk sem kávézik, így sosincs a házban, a csikizést meg mivel gyűlölöm soha nem tenné meg. Plusz esélye sem lenne rá, mert vagy munkába rohan vagy soksok órával tovább alszik, mint ahogy én felkelek
10/16 anonim válasza:
8# akkor az vagyok😄 érdekel is a véleményed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!