Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy szeretném ha zuhanyozna esténként?
Figyelt kérdés
Alapvetően igényes lány, csak mióta együtt elünk (10 napja) nem zuhanyzik esténként. Lehet, hogy ez télen nem jelentene problémát, de ilyenkor 35+ fokban mindenki izzad. Az egyuttlét is picit kellemetlen ilyenkor, mert néha még ragad. Én is izzadok, a nap végére néha még dezodorral is büdös vagyok mint a ló, de soha nem bújok úgy ágyba, hogy előtte ne tegyen rendbe magam. Reggel persze zuhanyzik, de az az egy alkalom nem elég. Azelőtt, mikor csak alkalmanként aludt nálam mindig frissen illatosan érkezett.2024. júl. 13. 00:24
21/23 anonim válasza:
Tuti vmi svab rocker phitsa.. azok szokasa ez..
22/23 anonim válasza:
Konkrétan szó szerint így: "szeretném ha zuhanyozna esténként"
23/23 anonim válasza:
Én tuti azt mondanám neki, hogy együtt akarok fürödni veled...
Ha ő nem akar veled fürcsizni, akkor nyilván szexelni sem.
Vagy szex azért van köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!