Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik az a női parfüm amit eddig a legjobban szerettél a párodon vagy akár egy nőn akivel nem is volt kapcsolatod?
Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 12:34
2/7 anonim válasza:
Giorgio Armani Sí, Acqua di Gioia, Carolina Herrera Goodgirl
3/7 anonim válasza:
Marc Jacobs – Decadence
The Essence Vault 461
6/7 anonim válasza:
Qrvára nem értek a női parfümökhöz, nem is érdekelnek.
Amit mondani tudok, hogy nem szeretem az édes illatokat és a túl erősre parfümözött lányokat sem. Egyébként én szeretem a természetes női illatot, volt olyan lány, akinek a bőrének a tiszta, természetes illatát egyszerűen jònak éreztem, imádtam. Jó volt megölelni, érezmi, tejesen kopatibilisnek éreztem magammal. Alkalomszerűen, ha tesz magára valamit, ami nem túl tolakodó, akkor az hízelgő és jól eső érzés, de napi szinten, pláne a négy fal között, nekem nincs erre igényem. Ha elmegyünk vacsizni, vagy más alkalom adtán, akkor az jóleső érzés tud lenni, de a rendszeres parfümhasználat nekem nem igény egy nővel szemben.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom a nevét,citrusos parfümöt használt,ez beindított,meg más nőn is ha érzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!