Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha elmegy több napra és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegy több napra és abszolút nem érdekel,hogy mi van vele, és zavar,hogy képeket is küldözget hol,vagy merre van,akkor abszolút nem szeretem?

Figyelt kérdés
Párom elment 4 napos fesztiválra külföldre. Most,valahogy azt érzem,hogy sokkal jobb,hogy nincs itthon,és abszolút nem is érdekel, mi van vele. Amikor munkából haza szokott jönni,akkor sem kérdezem meg soha,hogy telt a napja,vagy mi volt vele. Akkor úgy tűnik,hogy egyáltalán nem is szeretem?
jún. 13. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Igen, jól látod.
jún. 13. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem azt jelenti.

Hanem nem vagy részese azoknak az eseményeknek,igy át se lehet erezni meg se hat.

Speciel én is rühellem mikor mások nyaralási sztoriját kell hallgatnom, nekem kb olyan mint filmek alatt a reklám, hogy lapozzunk màr. Jnalmas. Nem érdekes. Nem érdekel máshol milyen az idő, a szálloda, vagy strandolnak. Nincs "hírértéke" számomra. Nem éri el az ingerküszöböm.

Ez nekem small talk szint mint egy kollegával a munkahelyen.

Akárkivel jàrok ha sztorikat is emlékeket is osztanak meg velem, akkor olyanokat amin tényleg lehet vele nevetni, eltér az átlagtól, tényleg olyan sztori ami vicces, vagy el vagyok hülve tőle, de egy párom se traktált még olyanokkal hogy na most fogunk kikanyarodni az m0-ra vagy átlépni a határt nézd ilyen a szálloda, a víz, az időjárás.

Hanem kb akkor irnak olyanokról mesélnek, amikor történik is vmi ufot látnak, kiraboltak egy benzinkutat, nyomukban a rendőrség, elloptak egy motocsónakot, bemásztak egy oroszlánhoz, vagy bármi érdekes van tényleg. (Értd átvitten)

Nekem anyám olyan hogy elmegy nyaralni de nem nyaral hanem engem zaklat mindenféle nullahusz semmitmondó képekkel videokkal mingta nekem nyaralna nem is magának a palijával.

jún. 13. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoval attol én még szerelmes lennék szerintem ha vki néha untat. Megesett már. De az meg más kèrdés hogy viszont nem szoktak unalmas életű vagy unalmas mondanivalójú pasijaim lenni.
jún. 13. 18:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Kehet,hogy igazad van,mert engem a fesztiválok,főleg a rock,meg a metál soha nem érdekelt. Annyira közömbös,és unalmas számomra,hogy nehezemre esik még megnézni is,amit küld erről.
jún. 13. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Más pasija azzal hívja fel a nőjét hogy szivem lehet kések mert túlóráznom kell. Vigyek e kenyeret.

Az én exem speciel olyanokkal hívott fel hogy szívem lehet kések, mert véletlen megvertem vkit, és kicsit nagyon vérzik a feje. Lehet így kijönnek.

Nem mintha követendő pelda lenne pasiválasztásban..de szóval van különbség a srácok közt..

jún. 13. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Bármelyik opció lehetséges.

Számomra az szokott ilyen lenni aki max haver vagy barát...szeretem de nem olyan szinten mintha a társam a páromat szeretném.

jún. 13. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Kérdező. Azt tudod, hogy mik szoktak történni az ilyen fesztiválokon?
jún. 13. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha ott is alszik abból szex is lehet, főleg ha viszonylag jól is néz ki.

De ha ronda akkor ne aggódj.-

jún. 13. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Lényegtelen,hogy mit írok,mert ha azt mondom jóképű,akkor megcsal,ha azt mondom,hogy ronda akkor meg "hogy beszélhetek így róla" A trollok mindenütt megtalálják a hibát..
jún. 13. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha eltűnne a Dunában arrol tudna úgyis kérdező.
jún. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!