Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jól gondolom azt,hogy abszolút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom azt,hogy abszolút nem vagyok szerelmes a barátomba,ha folyton hagyom,hogy a rokonság befolyásoljon vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ráadásul majdnem minden áldott nap megy a balhé,és nem csak kis összezörrenések, hanem nagyon komoly veszekedések,pohár töréssel,dobálózással, mindennel..Sokszor nem is bírom őt elviselni,zavar a gyerekessége, a hozzáállása dolgokhoz..A szüleim próbáltak is az elején lebeszélni,hogy hagyjam itt,amíg nem késő..viszont egy darabig ezen nagyon be voltam sértődve. Most viszont,tapasztalom,hogy mégis igazuk volt..1 éve élünk együtt, és sokszor vele lenni is,halálosan UNOK.Szerinte anyámék teszik a bogarat a fülembe,és miattuk van a veszekedés, pedig abszolút nem..Én érzem úgy, hogy nem szeretek vele lenni.Mi a véleményetek erről?Mennyire befolyásoló tényező a szülők "véleménye"? A legtöbbször nem érdekel az sem ha beteg, meg a hisztijeitől a falnak tudnék menni,hogy van egy veszekedés, és neki le kell ülnie,mert belefájdul a szíve..De amikor éjjel én voltam rosszul,azt sérelmezte,hogy mikor tud már lefeküdni aludni,mert ő " korán kel, 7 órakor".Ehhez hasonló húzásokat már elég nehezen tolerálok. Meg kellene fogadjam anyám tanácsát,hogy lépjek le?
2023. okt. 31. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Lehetsz szerelmes, de befolyásolható, gyenge jellem vagy.

Ennek rossz vége lesz. Meg fogod bánni.

A te életed a tiéd.

A rokonokat lehet szeretni, becsülni, stb., de az életedet

alárendelni az ő ízlésüknek, véleményüknek, végzetes.

2023. okt. 31. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
De te miért nem tudsz önálloán cselekedni? Most is csak sorolod a dolgokat aztán nem az van, hogy mahadtól megállapítasz valamit, hanem egyből anyáddal jössz..valószínűleg tényleg nincsenek önálló gondolataid és anyád szavaid hajkurászod.
2023. okt. 31. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,elég sokáig az ő "terrorjuk alatt voltam otthon",aminek egy költözés vetett véget.Pszichológushoz is jártam,önbizalom hiány miatt, kötődési problémák miatt is,és erős depresszióval is kezeltek.Ennek ellenére,szerintem ha annyira szerelmes volnék,nem így nyilatkoznék róla.
2023. okt. 31. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted és unod. Miért vagy még vele? Ennek semmi köze a családhoz.
2023. nov. 1. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd békén, az Ő érdekében... Te nem szereted őt, csak anyád szavait majmolod és ennyi.
2023. nov. 3. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!