Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hol tartasz jelenleg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartasz jelenleg az életben 30 éves kor körül? Párkapcsolat, házasság, gyerek, saját lakás, munka, nettó kereset?

Figyelt kérdés

2024. máj. 28. 13:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
26%
28, inkább anyádéknál kéne panaszkodni, hogy miért nem tudtak neked segíteni.
2024. máj. 28. 16:39
 32/39 anonim ***** válasza:

Sajnos sehol... Párkapcsolat nincs, talán ez hiányzik a legjobban. Albérletben tengődök, saját ingatlan nincs kilátásban. Munka mellett tanulok, hogy kb 4-5 év múlva jobban kereshessek. De ki tudja, hogy megtérül-e?

Gyerek? Hát, majd ha egy épkézláb kapcsolatot össze tudok hozni. :'( De talán még saját ingatlanom is előbb lesz... Szerintem le fogok csúszni a gyerekvállalásról.

Olyan hihetetlen, hogy más embereknek nyélbe van ütve az életük, minden olyan természetesen megadatik. De hát, ilyen az élet. Bizonyos szempontból azért én is szerencsés vagyok, mert pl. az egészségem jól szolgál, sosem küzdöttem nyavalyákkal.

2024. máj. 28. 17:04
 33/39 anonim ***** válasza:
77%
pont ott, hogy nem hasonlítom magam másokhoz.
2024. máj. 28. 17:46
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
(30 évesen) Boldog házasságban élek ( 6 éves kapcsolat), álmaim munkahelyén dolgozom, a saját hitelmentes kertes házamban élünk, gyereket nem akarunk soha, van 2 kiskutyánk. Sokat nem keresek, de eleget- netto 350 ezer ft. A férjem is szereti a munkáját, ő nettó 420 ezer körül keres, a pontos összeg attól függ milyen a beosztása.
2024. máj. 28. 18:24
 35/39 anonim ***** válasza:
62%
35 évesen 4 éves "harcos" párkapcsolatom van, mármint sokat küzdöttünk egymás ellen és végül egymásért is. Anyagi értelemben önerőből sajnos semmim sincs és nagyon lassan is indult be az életem. De a lakás fele rám lett írva, párom beköltözött hozzánk, szerény fizetéssel jól élünk. ^.^ A munkahelyemet tavalyig szerettem 4 éven át, most már kezdek gondolkodni és új irányban szeretnék tanulni is. Úgyhogy lesz még nálam változás és bátran állok elébe. :-) Autóra nem vágyok. Összességében szerény boldog élet. De amit akarunk, azt megoldjuk. ^.^
2024. máj. 28. 21:11
 36/39 anonim ***** válasza:
79%

35+

Ja: házasság és gyerek nem lesz. Tehát abszolút megfelelő az adott körülmény.

Jópofa, hogy pont 35.-ként írtam. :D

2024. máj. 28. 21:15
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én így 30 éves férfiként 3 párkapcsolattal a hátam mögött vagyok. Sajnos egyik sem alakult jól. Most rendbeteszem az életemnek ezen részét és élőben is ismerkedni fogok.

Van saját lakásom, egészségügyi szakdolgozó vagyok, stabil munka életem végéig kb.

Nettó 500-at keresek Budapesten mindennel együtt. Nem dolgozom szénné magam, még mielőtt valaki azt hinné :)

2024. máj. 28. 23:20
 38/39 anonim ***** válasza:
48%

Iden leszek 27, remelem, hogy azert valaszolhatok.

Parkapcsolat: van 2 eve, egyutt elunk.

Hazassag: lanykeres iden lesz, hazassag passz.

Gyerek: nincs, es nem is biztos, hogy szeretnenk.

Sajat lakas: Nincs, majd talan 1-2 ev mulva, 15-20 misi hitellel :))

Munka: meg tanulok, ha minden igaz, jovo ev elejen vegzek.

Netto fizetes: igy az sincs, elvileg majd 400 korul lesz (bertabla alapjan).

Netto kereset:

2024. máj. 29. 12:00
 39/39 anonim ***** válasza:

28N vagyok.

-4 eves kapcsolat, ebbol 1 ev hazassag

-ferjem elozo kapcsolatabol van egy 9 eves fia, augusztusra varjuk a kislanyunkat

-3 eve elunk sajat kertes hazban, nagykozsegben, hitellel

-evek ota ugyanott dolgozom, a covid elott is ott voltam csak elkuldtek, aztan fel evvel kesobb visszavettek (kozben volt egy parhonapos alkalmi munkam)

-jelenleg tappenzen vagyok, igy kb 240ezret kapok havonta, a baba szuletese utan a csed sokkal jobban fog “fizetni”

2024. máj. 29. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!