Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hol tartasz jelenleg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartasz jelenleg az életben 30 éves kor körül? Párkapcsolat, házasság, gyerek, saját lakás, munka, nettó kereset?

Figyelt kérdés

2024. máj. 28. 13:17
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
40%

Röviden és tömören: sehol. De nem is tervezek tovább élni annál, amíg "muszáj" (=amíg kihal mellőlem a származási családom), így nem igazán számít. Önostorozásra meg már nem vagyok hajlandó, tettem eleget, sokat segített még mélyebbre süllyedni a depresszióba... Ma már kb. úgy vagyok az "eredményeimmel", hogy szarból bizony nem lehet várat építeni, ez egy nagy igazság, lábak nélkül sem futsz maratont.

33/N

2024. máj. 28. 13:44
 12/39 anonim ***** válasza:
72%
0+0+0+0+0+0=0
2024. máj. 28. 13:46
 13/39 Laylah ***** válasza:
85%
34 vagyok, friss kapcsolatban, gyerek nincs és nem is lesz, albérletben lakom, 5 éve ugyanazon a kummantós munkahelyen korrekt pénzért (havi ~100k megtakarítás kihozható mellette, bár most a kapcsolat miatt ennek a nagy része elmegy repjegyre).
2024. máj. 28. 13:48
 14/39 anonim ***** válasza:
70%

Párkapcsolat: nincs és jelenleg nem is akarok

Házasság: soha nem szeretnék házasodni

Gyerek: talán egyszer

Saját lakás: nincs, és mivel elég gyakran váltok lakóhelyet, fixen nem is tudnék letelepedni

Munkahely: teljes állás, rugalmas jó munkaidő, netto 900k, szóval teljesen jól elvagyok ebből

30n

2024. máj. 28. 13:52
 15/39 anonim ***** válasza:
42%

Belegondolva bakker tényleg ez a jólét árnyoldala. Amikor mindened megvan és nincs miért küzdeni, elvész a motiváció. Ugyanezt érzem én is. Ezért nem kellek a nőknek sem :D Mert a nők folyamatos mozgolódást, törtetést várják el, nekem meg erre nincs semmilyen motiváltságom. Jól élek, nincs gondom semmire, igazából igényem sincs annyira párkapcsolatra, legfeljebb valami lazábbra. Elköteleződni nincs kedvem.

31F

2024. máj. 28. 14:09
 16/39 anonim ***** válasza:

Kapcsolat: Első komoly kapcsolat, lassan 1 éve együtt, mindketten komolyak a szándékaink a jövőre, idővel szeretnénk házasodni, de nem csak érzelmi alapon szeretnénk meghozni ezt a döntést.

Saját lakás: Nincsen. Egy kádárkockát fogok örökölni, de legalább 40M-t rá kell költeni felújításra. Albérletben lakok.

Munka: Szoftverfejlesztő

Fizetés: Alulról súrolja a 6 számjegyet bruttóban. A fizetéssel elégedett vagyok, de nem szeretem ezt a szakmát.

27F

2024. máj. 28. 14:11
 17/39 anonim ***** válasza:
85%

15.

Japánék ezért vannak válságban, mert ott pont ez megy, csak felnagyítva. Ott tényleg brutál nagy elvárások lennének, amit a legtöbb fiatal nem akar. Mókásabb Pokémon-kártyát gyűjteni meg cicának öltözni 35-40 évesen is. A japán átlagbér jó, a megélhetés nem olyan vészes, nincs kisebbség, szóval tényleg csak úgy elvannak.

2024. máj. 28. 14:12
 18/39 anonim ***** válasza:
17# Igen, ott ez már társadalmi méreteket ölt, nálunk még azért ez nem tömeges. Én sem azonnal jutottam el ide, jól kijövök az ellenkező nemmel és csak jó néhány kapcsolat után jöttem rá, hogy tulajdonképpen nekem ennyi elég. És nem azért mert nem sikerült volna vagy mert ne látnék normális párokat magam körül. Többször lett volna lehetőségem komolyabbra, házasságra is, de sosem éreztem késztetést, hogy továbblépjek.
2024. máj. 28. 14:18
 19/39 Laylah ***** válasza:
92%

16.

"Fizetés: Alulról súrolja a 6 számjegyet bruttóban."

Ugye tudod, hogy az kevesebb mint 100k-t jelent? :)

2024. máj. 28. 14:20
 20/39 anonim ***** válasza:
86%

Most vagyok pont 30.

- Párkapcsolat: boldog, jó kapcsolatban élek a párommal 8 éve

- házasság: még nem volt, majd lassan lehet hogy aktuális lesz, nem sietünk sehova.

- gyerek: nincs, nem is akarunk

- saját lakás: teljesen esélytelen

- munka, nettó kereset: átlag felett keresek valamennyivel (de nem túl sokat azért), többnyire szeretem a munká

2024. máj. 28. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!