Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartasz jelenleg az életben 30 éves kor körül? Párkapcsolat, házasság, gyerek, saját lakás, munka, nettó kereset?
Röviden és tömören: sehol. De nem is tervezek tovább élni annál, amíg "muszáj" (=amíg kihal mellőlem a származási családom), így nem igazán számít. Önostorozásra meg már nem vagyok hajlandó, tettem eleget, sokat segített még mélyebbre süllyedni a depresszióba... Ma már kb. úgy vagyok az "eredményeimmel", hogy szarból bizony nem lehet várat építeni, ez egy nagy igazság, lábak nélkül sem futsz maratont.
33/N
Párkapcsolat: nincs és jelenleg nem is akarok
Házasság: soha nem szeretnék házasodni
Gyerek: talán egyszer
Saját lakás: nincs, és mivel elég gyakran váltok lakóhelyet, fixen nem is tudnék letelepedni
Munkahely: teljes állás, rugalmas jó munkaidő, netto 900k, szóval teljesen jól elvagyok ebből
30n
Belegondolva bakker tényleg ez a jólét árnyoldala. Amikor mindened megvan és nincs miért küzdeni, elvész a motiváció. Ugyanezt érzem én is. Ezért nem kellek a nőknek sem :D Mert a nők folyamatos mozgolódást, törtetést várják el, nekem meg erre nincs semmilyen motiváltságom. Jól élek, nincs gondom semmire, igazából igényem sincs annyira párkapcsolatra, legfeljebb valami lazábbra. Elköteleződni nincs kedvem.
31F
Kapcsolat: Első komoly kapcsolat, lassan 1 éve együtt, mindketten komolyak a szándékaink a jövőre, idővel szeretnénk házasodni, de nem csak érzelmi alapon szeretnénk meghozni ezt a döntést.
Saját lakás: Nincsen. Egy kádárkockát fogok örökölni, de legalább 40M-t rá kell költeni felújításra. Albérletben lakok.
Munka: Szoftverfejlesztő
Fizetés: Alulról súrolja a 6 számjegyet bruttóban. A fizetéssel elégedett vagyok, de nem szeretem ezt a szakmát.
27F
15.
Japánék ezért vannak válságban, mert ott pont ez megy, csak felnagyítva. Ott tényleg brutál nagy elvárások lennének, amit a legtöbb fiatal nem akar. Mókásabb Pokémon-kártyát gyűjteni meg cicának öltözni 35-40 évesen is. A japán átlagbér jó, a megélhetés nem olyan vészes, nincs kisebbség, szóval tényleg csak úgy elvannak.
16.
"Fizetés: Alulról súrolja a 6 számjegyet bruttóban."
Ugye tudod, hogy az kevesebb mint 100k-t jelent? :)
Most vagyok pont 30.
- Párkapcsolat: boldog, jó kapcsolatban élek a párommal 8 éve
- házasság: még nem volt, majd lassan lehet hogy aktuális lesz, nem sietünk sehova.
- gyerek: nincs, nem is akarunk
- saját lakás: teljesen esélytelen
- munka, nettó kereset: átlag felett keresek valamennyivel (de nem túl sokat azért), többnyire szeretem a munká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!