Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartasz jelenleg az életben 30 éves kor körül? Párkapcsolat, házasság, gyerek, saját lakás, munka, nettó kereset?
Igazából mindezek közül majdnem minden beteljesült, amit szerettem volna mostanra elérni :) 31 vagyok, házasság, két gyerek, saját ingatlan (több is), karrieremben most a második szülés után egy élesebb kanyart vettem, de elégedett vagyok vele. Nettó fizu most egyelőre nem sok, mert csak 4 órás vagyok, de mellette végül is kapom a GYED-et, mert a második gyerkőc még nincs 2 éve, szóval így a kettő együtt kitesz egy teljes fizetést kb :D De több gyereket nem tervezünk, szóval idővel ez is lesz még jobb.
Szóval én elégedett vagyok.
Párkapcsolat: 8 éve vagyunk együtt
Házasság: reméljük hamarosan
Gyerek: még nincs, de nem biztos, hogy szeretnénk vagy hogy összejön
Saját lakás: párom saját házában lakunk, felújítást tervezünk, nekem is van a nevemen ingatlan
Munka: hivatalban dolgozom, mellette PhD-t csinálok (felmondani tervezek, hogy a doktorira és a tudományos munkámra koncentráljak, mert igazából az az álom)
Nettó kereset: 480.000 + 180.000 ösztöndíj
Akiknek több saját ingatlanjuk is van és mellette jól is keresnek: ti minek ültök azon a vagyonon? Hány ember van, akinek albérletben kell r.hadnia, a kevés fizetéséből egy csomót a sz.r lakásra kifizetni, ti meg gyűjtitek a lakásokat! Nem érzitek, hogy ez nagyon nem fair?!
Ha egyszer hatalomra kerülnék úgy megadóztatnám az ilyen harácsolókat, hogy bele gebednének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!