Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartasz jelenleg az életben 30 éves kor körül? Párkapcsolat, házasság, gyerek, saját lakás, munka, nettó kereset?
Csak így sorban...
Kapcsolat - Nem vágyom rá
Házasság - Soha nem is vágytam rá, nem támogatom ennek intézményét.
Gyerek - A hideg kiráz még gondolatától is
Saját lakás - Volt, de nem volt benne semmi extra, ezért már nincs
Munka - Alibi lógós, most is ott vagyok, de már kész a napi rutin
Fizetés - Régiós átlagnál valamivel jobb, ami a lógásért tök jó.
3.
Vagy felvehetsz uzsorára valamelyik banktól (amiért ironikus módon a helyi cigóknak dutykó jár, de ha a bank csinálja, akkor már szebb jelzőkkel nemesül a dolog)
32 vagyok, nő.
Van egy kevés hitellel vásárolt családi házunk és két kisgyerekünk a férjemmel (12 éve vagyunk együtt) .
Most gyeden vagyok, ez meg a két családi pótlék a bevételem, havi kb. 180 ezer, plusz csinálok egy vállalkozást mellette, abból havi 100 ezret veszek ki.
1# Motiválatlan langyos víz vagy! :'D Hogy akarsz így csajozni? Minimum vezető pozi, céges autó, fejlődési, előrelépési tervek, házépítés, hitel, 3 gyerek, csok, saját piramis építés elkezdése halálesetre, ellenzéki pártba belépés, állampapírok, cégek vásárlása, alpítása, 4 idegen nyelv, Németország, Ausztria, legyen ott is azért egy-egy házad, utazd be a világot! Ha ez nincs meg, érdektelen, egy helyben toporgó senki vagy :D
(irónia)
Nehogy kinyiss egy sört este elégedetten. Gondolj arra, mennyi mindent tehettél volna magadért meg a világért :D
~ párkapcsolat: hat éve vagyok együtt a párommal
~ házasság: három éve házasodtunk össze, az egy privát ceremónia volt egy utazás során és csak kettő barátunk volt jelen, majd egy évvel később volt nagyesküvő a családokkal és barátokkal
~ gyerek: van egy hároméves ikerpárunk, több gyereket nem tervezünk
~ saját lakás: szülői támogatással költöztünk egy ikerházba, aminek az udvarán osztozkodunk a szomszédokkal, akik egy aranyos időspár
~ munka: a főállásom részmunkaidős és szeretem, illetve foglalkozik írással és rendezvényfotózással
~ nettó kereset: a főállásommal 850 euró, a másik kettővel változó
30/N
Én már vettem fel régen uzsorát egy roma férfitől. A megadott határidőn belül vissza adtam, nem volt apróbetűs rész, kartyahasznalati díj, ilyen díj, olyan díj, amolyan díj, fedezet, kozuzemi számlákat sem kért, bírálati idő sem volt, nem kérdeztek le sehol, kamat, thm, stb stb stb, kértem, adta, visszadtam, ennyi. Kaptam viszont kávét, illetve hidegtállal kínáltak, nagyon finom házi kolbász és házi sonka volt rajta, és különböző sajtok, koktélparadicsomok.
Banknál, őszintén kapsz ilyet hitelfelvételnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!