Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt hasonló helyzet az életetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hasonló helyzet az életetek?

Figyelt kérdés

Már gyomoridegem van a reggelente ahogy párom készülődik.

Eleve 3. szundira kel. Utána indulás előtt még 10perccel a wcn mobilozik. Innen kijőve még öltözik kávét főz stb. És kapkod háborog. Már inkább hogy időt spóroljak neki kelek vele, kaját és kávét pakolok neki, pedig én csak 8utan kelnék.

32kor indul el mikor 30ra kellene bent lenni az irodába. Kocsival jár így csak 2 perc az út.

Máskor meg önként mesél mit csinál a munkába, meg mit kapnak stb..

35f

2024. máj. 27. 14:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is a munkahellyel lesz a gond, nehezen veszi rà magát az indulásra, azért csapkod, mert eleve feszült, hogy be kell mennie.

Mióta dolgozik ott, és mióta van ez reggelente?

2024. máj. 27. 21:34
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem érdekelne ez a cirkusz. A gyerekemet egzecíroztatom hogy felkeltsem, elkészítsem, megetessem, útjára bocsássam. Totál lesz.rnám hogy a párom mit csinál avagy nem csinál reggel és el tud indulni avagy nem. Felnőtt ember. Nem érdekel.
2024. máj. 27. 21:41
 13/28 anonim ***** válasza:
35%

Pedig pont a gyereket kne pozitívan kelteni es pozitiv reggeleket csinálni neki mert berögzul egy életre az neki hogy a reggel a legrosszabb ami létezhet a világon és egy életen át olyan lesz akiről a kérdező ir.

Gyereket idoben le kell fektetni aludni akkor maguktol kelnek is időben.(beáll a belső órájuk, hétvégén is kelnek..:))

És soha nem szabadna pattogást csinalni nekik. Van nyujtozkodós idő meg a tobbi nyugodt rutin.

2024. máj. 27. 21:54
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
*kéne
2024. máj. 27. 21:55
 15/28 anonim ***** válasza:
62%

#13 ezt nekem írtad? (12 vagyok)

Le van fektetve a gyerek időben. A válaszom csupán arról szólt hogy a gyereket vagyok hajlandó nógatni, az uzsisdobozát elkészíteni stb, nem a felnőtt "páromat" abajgatni.

2024. máj. 27. 21:59
 16/28 A kérdező kommentje:
A munkára gondoltam én is. De este meg sokszor magától mesél élménnyel a hangjában.
2024. máj. 27. 22:09
 17/28 anonim ***** válasza:
80%
A #13-asnak tuti nincs gyereke :D Belső órájuk, aha. Főleg az iskolásoknak meg a kamaszoknak. 12 lesz a fiam. Max 10-kor fekszik, de inkább előtte, 7-kor keltem hétköznap suliidőben, hát nem túl boldog. Hétvégén 10-ig fixen alszik. Néha tovább is. Reggelire rágcsál valamit aztán jöhet az ebéd.
2024. máj. 27. 22:17
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit elment a gyerekirányba a kérdés. De pont ez mutatja meg hogy mennyire gáz. Franc se foglalkozna azzal hogy a felnőtt párom hogy kel fel és mit eszik-iszik és mikor indul el a munkahelyére. Elkésik, problémája lesz emiatt? Hát tanuljon belőle 🤷 Nem az én dolgom 🤷
2024. máj. 27. 22:30
 19/28 anonim ***** válasza:
18%
Lehet az anyja őt is kipofozta az ágyból reggelente. Akkor csodákat ne is várj tőle. Neki a reggel az a pokol.
2024. máj. 27. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem válaszoltál a kérdésre, mióta van ez? Gondolom nem mindig így indult.
2024. máj. 27. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!