Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hasonló helyzet az életetek?
Már gyomoridegem van a reggelente ahogy párom készülődik.
Eleve 3. szundira kel. Utána indulás előtt még 10perccel a wcn mobilozik. Innen kijőve még öltözik kávét főz stb. És kapkod háborog. Már inkább hogy időt spóroljak neki kelek vele, kaját és kávét pakolok neki, pedig én csak 8utan kelnék.
32kor indul el mikor 30ra kellene bent lenni az irodába. Kocsival jár így csak 2 perc az út.
Máskor meg önként mesél mit csinál a munkába, meg mit kapnak stb..
35f
De te mit feszkózol ezen? Az elején azt hittem együtt mentek és az lesz a bajod, hogy várni kell rá, akkor megértettem volna az idegeskedésed.
Aki nem reggeli veréb beállítottságú, annak mindig is kínszenvedés lesz a reggel. Én is ilyen vagyok, ez van. Sőt csak 3 szundi? Amatőr.
Ő csak készülődjön, te meg fordulj a másik oldaladra.
Nem volt még párom aki ideges kapkodós késős negativ háborgós lenne reggelente.
Akikkel eddig éltem vagy jártam, valahogy mindegyik normalisan kel fel, egyfajta lelki kiegyensulyozottsággal, pozitívan, valahogy a "hetfo reggeli" feeling sincs meg, hogy vergődne szendvedne bárki is.
Nekem se jönne be egy pattogós idegbeteg ember reggelente. Mert rámragadna az idegbaja.
Ez inkább arra utal, hogy nem szeret bejárni dolgozni, valamiért nehéz rávenni magát. Nem változott meg valami a munkahelyén az elmúlt időszakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!