Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltunk, de 1 házban lakunk. Hasonló helyzetben lévők tapasztalatára lennék kiváncsi! Milyen így az életetek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:05
1/16 anonim válasza:
Nekem a szüleimmel van ez így és ami innen látszik, hogy nagyon jól elvannak egymással, de vannak olyan napok (mivel apukám alkoholista) amikor veszekednek nem is kicsit de ez tényleg nem fordul gyakran elő...
2/16 anonim válasza:
Én nem voltam házas, csak jártunk,de a szakítás után még 2 hónapig együtt voltunk.Abból 1-et egy ágyban, a másikat már külön szobában.Mi nem sokat találkoztunk,mert mindketten dolgoztunk, este meg külön szobában éltük az életünket, ha összefutottunk, akkor ő flegmán odaköszönt.Nem beszélgettünk, csak úgy voltunk.De egy ismerősöm évekig élt 1 házban a volt feleségével.Ő csak a gyerekekkel foglalkozott,de a nő állandóan rágalmazta és elszámoltatta.Szóval gondolom neki elég rossz lehetett.De most már külön élnek.
3/16 anonim válasza:
Konkrétan nem teljesen ugyanilyen helyzetben voltam, mi még akkor házasok voltunk, de közünk már nem volt egymáshoz semmi és szinte csak köszöntünk egymásnak. Nekem elég rossz volt, mert még nem voltam túl az egészen. Szerintem ez a titka mindennek. Ha mindketten túl vagytok már az érzelmi részén, akkor valószínűleg levegőnek nézitek a másikat, nem avatkoztok bele a másik magánéletébe. Persze a levegőnek nézést ne úgy értsd, hogy egymáshoz se szóltok, hanem nem foglalkoztok a másik életével. Persze ehhez tudni kellene azt is, hogy hogyan váltatok el, haraggal vagy békében.
4/16 anonim válasza:
Gyűlölködés, kitolások, fenyegetések, pszichiátria, elvonókúra, de hiába, téboly.
5/16 anonim válasza:
A lehető legrosszabb megoldás :S
6/16 anonim válasza:
Ha békében vélnak el akkor se "egészséges" továbbra is együtt élni.
Mi értelme van a válásnak ha minden marad a régiben, csak a közös ágyból lesz kettő?
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek...
Tudom,hogy nem egészséges megoldás,,de a kényszer rávitt,hogy 1 házban lakjunk,,,
2009. okt. 21. 14:08
8/16 anonim válasza:
Én is egy évig laktam közös lakásba az exemmel.
Alig vártam hogy eltudjak költözni(elöször albérletbe aztán vettem lakást hitelre)
Nem voltak cirkuszok,egy két hónap után egymáshoz se szóltunk, de olyan stresszes még életemben nem voltam mint akkoriban.Utáltam otthon lenni,csk aludni jártam haza, inkább dolgoztam csak ne kelljen otthon lennem
9/16 anonim válasza:
Én válás után még fél évig voltam kénytelen együtt lakni a volt férjemmel. A fogyókúrámnak jót tett, de mivel bántalmazás miatt váltam el tőle, sokat rettegtem én is és a gyerekünk is. Maradandó lelki sérüléseket szenvedtünk mindketten.
10/16 anonim válasza:
Mi még nemváltunk el,csak külön szobában lakunk.Valamennyi pénz hazaad így itthon is eszik.Köszönünk egymásnak de mást nem beszélünk.Az biztos,hogy így nem jó senkinek csak nemkönnyű eladni a házat és elosztani mindent,hogy új életet tudjon kezdeni mindegyik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!