Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltunk, de 1 házban lakunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltunk, de 1 házban lakunk. Hasonló helyzetben lévők tapasztalatára lennék kiváncsi! Milyen így az életetek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Remélem nincs gyerek, mert az egyik barátom szüleivel is ez volt a helyzet, és őt nagyon megviselte, hogy állandóan veszekedtek, és őt használták lelki szemetesládának. Nem állítom, hogy ezt mindenki így csinálja, de a gyereket ez a felállás kikészíti.
2009. okt. 27. 18:13
 12/16 anonim válasza:
Probaljatok a kapcsolatot atalakitani egy jo barati kapcsolatta.Ismeritek egymas gyengeit,tehat ovakodjatok mindketten attol,hogy borsot torjetek egymas orra ala.Gondolom,ez talan mukodik.Sok sikert.
2009. okt. 27. 18:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Én próbálkozok a baráti kapcsolattal,,de nem igazán megy,,az exem még állítólag szeret és így nehéz,,,,
2009. okt. 29. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem szüleim élnek így, mondván: a gyereknek mindkét szülőjére szükség van (csak a 14 éves öcsém lakik velük). A lehető legrosszabb, amit tehetnek: egymást is kínozzák meg a gyereket is.
2009. okt. 29. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ismerősöm, ahol igaz, hogy nincs válás,de nem szeretik egymást(legalébb is ezt mondják),mégis az asszony számonkér mindet a férfin,pedig már évek óta külön szobában alszanak.Persze minden más közös,(konyha, nappali, garázs.)Gyerekek is vannak.A férfi elvileg el akar költözni és néha csajozik is,de állítólag a gyerekek miatt nem válnak el(persze szerintem ez csak kifogás).Egyik sem boldog, mégsem tudnak elszakadni egymástól.

Szerintem le kellen ülnötök beszélni, hogy ki mit érez és gondol.Ha nem lehet kompromisszumot kötni, akkor valamelyikőtöknek lépnie kell és el kell költöznie.Ha jó fejek vagytok akkor max segíthettek egymásnak, hogy könnyebb legyen a költözés.

2009. okt. 30. 06:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Jó lenne költözni,,de míg a gyerekeim nem dolgoznak addig semmi esélyem rá,hogy elmenjek,,,,,,az apjuk mellett éhen halnának:(((
2009. okt. 30. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!