Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 3év együttlét után azt vágta a fejemhez, h nem vagyok jó az ágyban. Leesett az állam, mert idáig az ellenkezőjét állította. Én azóta képtelen vagyok szexelni vele. Mi lesz így velünk, nektek is volt hasonló az életetekben?
Szerintem meg csak unja már ugyanazt a póz(oka)t.
Lehet, hogy csak látott a tévében valami nagyon tuti káma szútra fost és tudván, úgysem mész bele a dologba, elkezdett úgy viselkedni mint egy ovis :)
21/F
Én nem szeretkeznék Vele egy darabig.Mikor bepróbálkona,akkor mondanám neki,hogy "Most jó lennék...?"
Ez a gyerekesebb megoldás.Felesleges megvárni a következő aktust.
Szerintem beszéld meg Vele minnél elöbb,mondd el neki,hogy rosszul esett Neked,mennyire megbántott,és ha mégsem üres szavakkal dobálózott,akkor mondja meg,hogy mi nem stimmel,és próbálhatok megjavítani rajta.:)
Nem feltétlenül veled van a baj az is lehet hogy a munkahajén érte stressz és azt adta ki. De az is lehet ami remélem nem igaz hogy lett egy viszonyítási alapja valaki más személyében. De remélhetőleg csak a stressz miatt nem tudja élvezni annyira mint régen, ha ez így van akkor önmagát hibáztatja de nem meri ezt bevallani és ezért mondta ezt. Ha megszűnik a stressz akkor lehet megoldódik a gond is. Ja és jó tanács nem említsd neki hogy segítséget kértél mart az nem tesz jót a "férfiúi" becsületének.
Sok sikert.
Tégy vele olyasmit h jó legyél az ágyba.ha gondolod megírom emailbe,h az én férjeimnek mi esett nagyon jól.Minél hamarabb változtass,mert lehet szerelmes másba.
meg kell győzd,h te vagy a jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!