Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nyitott kapcsolatról vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolatról vélemény?

Figyelt kérdés

Adott egy helyzet: egy olyan embernek vagyok a szeretője, akinek van párja, nemrég jegyezte el, viszont nyitott kapcsolatban élnek már évek óta. Valószínűleg abban állapodtak meg, hogy leélik egymással az életüket, de házasságig kiélik magukat, majd azután már tiszteletben tartják egymást. Már az elején úgy álltam hozzá, hogy nem fogok ebbe belegondolni annál többet, hogy találkozgatunk, és ez mai napig így van bennem. Azonban a napokban elgondolkodtam azon, hogy vajon ezt meddig lehet húzni. Őszintén nagyon nem értek egyet ezzel, teljes mértékben monogám vagyok, de kíváncsi vagyok mások véleményére, hova juthat a történet. Persze mindenre meg van az esély, lehet én unom meg, lehet ő, vagy az is lehet felbontják a jegyességet (bár egy évek óta tartó, biztos kapcsolatot nem hiszem). Tapasztalt vagyok már a "hosszútávú kavarásokban", viszont ez még nagyon új nekem... természetesen nyilvánosság előtt nem vállalhatjuk fel, mégis hihetetlenül nagy köztünk a szexuális feszültség, és mind a ketten nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában (a szexen kívül is). Mindig mondja, hogy imádnivaló vagyok, és megőrül értem. Minden nap beszélünk állandóan, még amikor a párja mellett van, akkor is. Viszont aggódok kicsit, hogy idő után többet fogok érezni, amire szintúgy megvan az esély.

Mi a véleményetek a helyzetről?

máj. 26. 19:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

Mondani mindenki azt mond amit csak akar.

Elmondta barátnője van? Igen.

Elmondta sosem hagyja ott érted mert neki így jó? Igen.

Ezek után összejártok cirmogni? Igen.

Pár kedves szó s tudja ugrik a ruha.

Amikor pedig igényeid lennének bármikor széttárhatja a kezeit, hogy ő "korrekt volt" nem is érti mit vársz tőle.

Oszt keres másikat te meg maradsz az összetört szíveddel.

máj. 26. 20:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Akik nyitott kapcsolatban vannak, azok nem szoktak monogám kapcsolatra váltani. Házasságtól, gyerekektől függetlenül, állandó jelleggel nyitott a kapcsolat. Aprólékosan megbeszélt szabályok és határok vannak érvényben, és ahhoz tartják magukat. A pasi megbeszélte veled ezeket a dolgokat? Beszéltél valaha a barátnőjével? Amit nem értek, hogy te miért bonyolódtál bele egy viszonyba egy nem monogám emberrel, ha te teljes mértékben monogámnak tartod magad?
máj. 26. 20:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Működőképes ha egyik fél sem “szerelmesik“ másba bele, vagy ha mégiscsak fellángol akkor is a társával marad. Mert egy dolog a szerelem/fellángolás és más dolog a szeretet, harmadik ügy a közös pénz, múlt, gyermek, kölcsön és jövő...
máj. 26. 20:15
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Így, hogy megvan a biztos pontja, ráadásul egy olyan párja van aki elfogadja hogy másokkal is szexeljen, biztos, hogy nem fogja őt otthagyni te érted, mivel te pl már nem biztos, hogy benne lennél vele nyitott kapcsolatban, és nem tudna mással szexelni melletted.

Ő egy ilyen tipus, ráun az emberekre és kell neki a változatosság, nemhiába van nyitott kapcsolatban. Valószínű ő inkább a szexpartnereit cserélgeti, mert megteheti, nem pedig egy mondogám kapcsolatért fogja felrúgni az eddigi "luxus" életét! Egy olyan nője van, aki megenged neki mindent, hidd el neki ez a nő kincset ér, mert nem korlátozza be!

máj. 26. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán akkor beszélhetünk itt nyitott kapcsolatról, ha a csaj tényleg tudja élete fénye máshová is jár. Beszéltetek róla a csajjal is vagy csak a srác állítja?

Mert sok ilyen sztori van jajj az asszonnyal már csak a gyerek miatt van s nem válik el, de közben terhes lesz a feleség csoda folytán.

máj. 26. 20:32
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Vicc az egész
máj. 26. 21:14
 17/23 Noren1989 ***** válasza:
83%

Szimpla kamu, de nyilván azért vagy vele, mert olyan nagyszerű ember (vicc heje vót).

Én személy szerint nem pártolok semmi ilyet.

Vagy kell a másik, vagy nem.

Az időm és lehetőségeim egyszerre egy, azaz egy nőt engednek meg, meg pár macskát.

máj. 26. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Szeretőknek panaszkodni tilos. Nem sajnálunk, megérdemled.

Az ide írók fél karjukat odaadná, ha egy éjszakára megkaphatnának, nem még hogy a szeretőd, vagy éppen a férjed legyen... és te amiatt panaszkodsz, ami ellen tudsz tenni! Na, ez a végzetesen szomorú. Inkább sírj a politika miatt, mert itt élsz és nem tudsz ellene mit tenni. Külföldre költözni nem ugyanaz, mint regisztrálni egy társkeresőre és a következő 10 pasiból 8-nak esélyt adva találni egy jobbat, mint ez a szerető.

Szép házasság lesz az is... remélem, a felesége is jön majd ide panaszkodni 5 év múlva, hogy mit tegyen a férjével, már a 3. nőnek csinálja a gyereket a nyitott házasságban. :D :D :D

máj. 26. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

18

Vagy a feleségnek lesz gyereke egy másik pasitól.

máj. 26. 22:36
 20/23 anonim ***** válasza:
27%

Úgy látom a hozzászólók nem értik a helyzetet.

A kérdező kifogott egy csúcs pasit. Olyat akiről más nők csak álmodnak. A szépséghiba, hogy csak titokban dughat vele.

Símán lehet, hogy pasi jegyese is tud erről. Hisz ő is úgy van vele, neki van a falu legjobb kandúrja, csak el kell fogadni, hogy más nő punciját is kóstolgatja.

máj. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!