Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nyitott kapcsolatban élünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolatban élünk, bűntudatom lenne, miért?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolatban élünk. ( 7 éve együtt ) Ettől függetlenül ő még vagy most nem él a lehetőséggel. Van egy srác, akivel eljutottam odáig, hogy már csak rajtam áll a dolog. De azt álmodtam, hogy a páromat bántja a dolog és el akar hagyni. Megbántani nem akarom. Nem is feküdnék le minden áron a sráccal. Ez azt jelenti, hogy jobban szeretem a párom a kalandnál? Vagy ettől függetlenül ez is egy működőképes dolog lehetne?

Kérlek benneteket, hogy előítélet nélkül írjatok.

2021. nov. 24. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Megkérdezhetem, hogy miért döntöttetek a nyitott kapcsolat mellett?
2021. nov. 24. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A nyitott kapcsolat csak akkor működik, ha tényleg mindkét fél akarja. Sok esetben itt bukik el a dolog, mert amíg csak elmélet, addig van akinek nem gond. Aztán mikor először jön haza a párod úgy, hogy előtte mással volt...

Ha kétségeid vannak beszéljetek róla. Ne csak arról, hogy bele egyezik-e, hanem, hogy mi lesz ha... Mik lesznek a konkrét szabályok, a normák, kit hogy érint így elméletben a dolog stb. Menjetek bele mélyen és akkor kibukik, ha ellenérzése van valamelyikőtöknek. Aztán, ha még így is szeretnétek, mert elvileg egyikőtöknek sem gond és a szabályok is tiszták, akkor elemezzétek újra a helyzetet a te első kalandod és később az ő első kalandja után. Értelemszerűen ne a kalandot, hanem azt, hogy mi zajlik benned, mi zajlik a párodban, még mindig jó ötlet-e, kell-e valamit változtatni stb. Szerintem csak így mehet jól.

2021. nov. 24. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, más az elmélet, amikor elhatároztátok, hogy ilyen modernek lesztek, és más, amikor rájössz, hogy érzelmek nélkül neked nem megy. Szerintem annak, akinek itt vannak a határai, nem biztos, hogy jó ötlet ezt erőltetni, hisz utána egyszerűen már másvalaki leszel, akinek ez belefért és gondolom, félsz, elveszíted a lehetőségét, hogy kapcsolatod valaha is a régi lehessen.
2021. nov. 24. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme ennek nálatok, miért döntöttetek így? Ki kezdeményezte?

7 év az semmi, fergetegeseket lehet szeretkezni, ha nálad a szex és az érzelmek nem elkülöníthetők, akkor igen, ez a kapcsolat végét jelentheti.

2021. nov. 24. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Elméletben nekem is mindig szimpatikus volta a nyitott kapcsolat.

De be kellet látnom hogy én nem vagyok képes érzelmek nélkül lefeküdni mással.

Valszeg veled is valami hasonló lehet, sajnos ez nem neked való hiába szeretnéd.

2021. nov. 24. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Érzelem van olyan szinten a szerető felé, hogy a szex menjen. Se több se kevesebb. Ő csak egy eszköz. Én a párom felé nem értem a bűntudatot, hogy nem akarom ezzel megbántani. De valahol érthető, hogy így érzem meg is csak ő a párom. Akkor lehet, hogy nem nekem való a dolog. Nála rosszul érezném magam.
2021. nov. 24. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"ő még vagy most nem él a lehetőséggel"

És te sem.

Szerintem jó lenne, ha újra beszélnétek erről.

2021. nov. 24. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdés igazából. Én nyitott kapcsolatban vagyok a bnőmmel és ki is használjuk mindketten ennek a szabadabb kereteit időnként, de őszintén nem értem mit akarsz most ezzel a kérdéssel megtudni.
2021. nov. 24. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!