Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek bűntudatot a "semmiért"?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap miután alapból is feszült voltam, kialvatlan, és stresszes eszembejutott, hogy "bizonytalan" vagyok a kapcsolatommal, azért mert igazából ez életem első, vagy második komoly kapcsolata. De igazi okot nem találtam, csak szimplán egy percre bizonytalan voltam. Tényleg testileg/lelkileg összeillünk, sose vitázunk, nagyon jól kijövünk, és megértjük egymást. Mindezt úgy hogy 1 éve vagyok együtt. Nem tudtam okot találni erre a gondolatra, de baromira bestresszeltem, és azóta mint egy "rossz gondolat" a fejemben jár, és nem bírom kiverni, és szerintem nem is maga a gondolat okoz nekem bajt, hogy baj lenne a kapcsolatommal, hanem a bűntudat/lelkiismeretfurdalás, hogy hogy feltételezhettem ilyet, hogy esne neki, ha ezt ő tudná? Beszéltem munkatársaimmal, és egyöntetűen azt mondták, hogy túlgondolom, és csak emésztem magam egy olyan dolgon ami mindenkivel előfordul egy komolyabb kapcsolatban. Azt tudni kell rólam, hogy elég szorongós vagyok, és egykoron pánikbeteg voltam, de úgyahogy sikerült kilábalnom belőle. Ti mit gondoltok? Kérlek ne nézzetek hülyének, vagy gógyisnak, tényleg bánt a dolog, és nem tudok racionális magyarázatot taláni rá, hogy miért. Tudom hogy eddig is megtettem érte mindent, és mindig szerettem volna neki örömet okozni, és hogy nagyon nagy összhangban vagyunk mindig épp ezért nem tudom, most miért kínoz annyira ez a gondolat, hogy alig tudok tőle nyugodtan lenni.2021. jún. 13. 15:52
1/13 anonim válasza:
Szerintem nincs elég dolgod ...
Ha lekötnéd magad, nem lenne időd ilyeneken gondolkodni....
2/13 A kérdező kommentje:
Igen mostanság tényleg kicsit több időm van ebben igazad van, és ezt is említették ismerőseim. Szerinted ez is egy olyan indok lehet ami miatt ez van?
2021. jún. 13. 16:03
3/13 anonim válasza:
A nőknek miért az a szabadidős elfoglaltságuk h elkezdik tökretenni magukat?
4/13 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2021. jún. 13. 16:14
5/13 A kérdező kommentje:
Csak elfelejtettem beleírni, hogy 24/F bocs miatta.
2021. jún. 13. 16:15
6/13 anonim válasza:
Pszichológus!
Én is hasonló vagyok, néha szorongok a semmin, és csak saját magamnak okozok problémát.
Azt meg jól jegyezd meg, hogy a gondolatokkal nem bántasz meg senkit.
7/13 anonim válasza:
Férfi... egy férfi nem rinyál ilyeneken. Ezek utan esetleg fiú...
8/13 A kérdező kommentje:
Figyelj #7-es engem aztán hótra nem érdekel neked mi a rinyálás meg mi nem. Egy kérdést tettem fel, és nem a tipikus rosszmájú proletár hozzászólásra vártam. Igenis vannak a férfiaknak is problémái, és sokan inkább magukba fojtják a magadfajták miatt. Egy jelentést megérsz nekem többet nem. Keresd a saját szemedben a gerendát.
2021. jún. 13. 16:44
9/13 A kérdező kommentje:
#6 ebben teljesen egyet tudok veled érteni, csak valamiért mégis megragad a fejemben, és hiába tudom hogy hülyeség nem tudom kiverni. Jártam pszichológushoz egy ideig, de a járvány miatt csak a súlyosabb eseteket fogadták, ennek már 1 éve.
2021. jún. 13. 16:48
10/13 anonim válasza:
Túlgondolod, mint ahogy az 1-es írja.
Nincs okod a pánikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!