Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatról vélemény?
Adott egy helyzet: egy olyan embernek vagyok a szeretője, akinek van párja, nemrég jegyezte el, viszont nyitott kapcsolatban élnek már évek óta. Valószínűleg abban állapodtak meg, hogy leélik egymással az életüket, de házasságig kiélik magukat, majd azután már tiszteletben tartják egymást. Már az elején úgy álltam hozzá, hogy nem fogok ebbe belegondolni annál többet, hogy találkozgatunk, és ez mai napig így van bennem. Azonban a napokban elgondolkodtam azon, hogy vajon ezt meddig lehet húzni. Őszintén nagyon nem értek egyet ezzel, teljes mértékben monogám vagyok, de kíváncsi vagyok mások véleményére, hova juthat a történet. Persze mindenre meg van az esély, lehet én unom meg, lehet ő, vagy az is lehet felbontják a jegyességet (bár egy évek óta tartó, biztos kapcsolatot nem hiszem). Tapasztalt vagyok már a "hosszútávú kavarásokban", viszont ez még nagyon új nekem... természetesen nyilvánosság előtt nem vállalhatjuk fel, mégis hihetetlenül nagy köztünk a szexuális feszültség, és mind a ketten nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában (a szexen kívül is). Mindig mondja, hogy imádnivaló vagyok, és megőrül értem. Minden nap beszélünk állandóan, még amikor a párja mellett van, akkor is. Viszont aggódok kicsit, hogy idő után többet fogok érezni, amire szintúgy megvan az esély.
Mi a véleményetek a helyzetről?
Már most többet érzel, különben nem írtad volna ki a kérdést...
Mi a kérdésed pontosan??
Ha két embernek (akik benne vannak) jó a nyitott kapcsolat, akkor csinálni fogják, és rohadt kényelmes nekik, hogy mellette vannak laza viszonyaik, szóval ebből nem fognak kilépni, mert nekik ez jó. Szóval te mit szeretnél, csak a dugásnak a része lenni? Nincsenek nagyobb igényeid? A te dolgod, ha neked, jó, akkor jó...
Amúgy nem értem, miért feltételezgeted, hogy biztos az az alkujuk, hogy majd ha megházasodnak, akkor már monogámok lesznek. Ezt meg honnan veszed? Mármint nem írsz semmi olyat, hogy ezt a pasi mondta volna neked, szóval szerintem ne feltételezgess... Tökre nem logikus. Kérdezd meg tőle, ha érdekel.
Ez kb olyan mintha a saját kapcsolat helyett önként lennél x évekig más emberek kapcsolati árnyéka.
Minden lehetséges de minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!