Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen munkarend és idő beosztás mellett elfogadható hogy a házi munka csak rám marad szinte?
Én 10től 5ig dolgozok hétkozben, szombaton 9-12ig.
Párom 7.30tól 19ig ( van mikor 17re otthon van), szombaton 9-17ig ( de ez változó)
Ilyen elethelyzetben mennyire várható el, hogy ö is kivegye a részét az otthoni dolgokból? - nyilván nem nagyobb feladatokra gondolok.. hanem a kisebbekre
Hát az se normális minden nap, pihenőnap nélkül. Legalább k_rvasokat keres, ha már az a célja, hogy 45 éves felforduljon végkimerülésben? Ha igen, akkor heti 5-10ezerrel nyugodtan hozzájárulhat a házimunkához egy takarítónővel. Ha nem lennél akkor is meg kellene oldania, hogy ne ganajban éljen. Ha meg nem keres annyit, hogy fussa egy takira, akkor a minek gályázik ennyit? Ennyire szereti a főnökét, hogy éhbérét is tönkremegy neki?
Nálatok nagyon sok mindent át kéne gondolni.
Ha egy háztartásban éltek, akkor a házimunkának is közösnek kell lennie, amennyiben mindkét fél dolgozik. Az arányokon nyilván lehet alakítani attól függően ki mennyit dolgozik.
Az én férjem is többet dolgozik melóhelyen mint én, ő 10-12 órás műszakokat tol heti 5x, én csak 8at, emiatt mégse érzi jogosnak, hogy minden házimunkát én csináljak, és nem is lenne az. Én többet vállalok itthon, 60/40 arányban, ez így korrekt, de NEM mindent!
Itt nem a házimunkával van a baj, hanem hogy konkrétan a munkahelye az otthona.
Nekem nem kéne ilyen ember, akit hétvégente látok fél délutánra és ennyi, persze a házimunkát kettő helyett csináljam.
Hogyne, akkor élek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!