Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok ahol nagyon eltérő a munkarendetek, hogy oldjátok meg hogy elég minőségi időt töltötök együtt?
Figyelt kérdés
Eddig 8-4ig dolgoztam irodai munkarendben, párom szintén. Most adódott egy lehetőségem több pénzért, ahol váltott műszak lenne, egyszer 5ig, másnap 7ig. Tudom nem olyan durva mintha éjjelre járnék, de így is fél óra mire hazajutok onnan, pláne ha csúszás van valami miatt. Tehát fél 5 helyett naponta kb 6tól és 8tól tudnánk együtt lenni. Heti két szombat is van délelőtti munkavégzéssel. Mit tennétek a helyemben?2023. febr. 23. 09:53
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Ápolónő vagyok és az anyagiak miatt állandó éjszakás voltam (több az éjszakai pótlék), azonban a férjem minden nap reggel nyolctól délután négyig dolgozott, nekem meg ugye hétvégén is mennem kellett sokszor. Nem tetszett neki, nehezen tolerálta, így kerestem magánellátásban munkát háromszor annyi fizetésért. De ígyis van, hogy déltől este nyolcig dolgoztam, onnan egy óra az út haza. Nagyon ritka az a munkahely, ahol csak délelőttös műszak van és délutános nincs. Én az általad felvázolt munkarendet nem gondolom váltónak, egyáltalán nem is értem, hogy mi a problémád. Nagyon el vagy kényelmesedve. Ha éjszakázni kellene, meg minden hétvégén, ünnepnapon bejárni (ahogyan anno én tettem) akkor megérteném, de ez kb semmi. Az emberek többsége így dolgozik, ahogyan te.
2/3 anonim válasza:
Sehogy, nem tudtuk kezelni, szakítottunk. Nem csak ezért, de ez is hozzá tett. Mi mondjuk konkrétan alig találkoztunk, konkrétan váltottuk egymást. Vendéglátóztunk mind a ketten, 12-14 órában, se hétvége, se ünnepnap (soha többet nem dolgoznék vendéglátásban). Azon a kevés szabad napon meg aludtunk. Amit te leírtál, az nem olyan vészes azért. Jelenlegi kapcsolatomban is kb ez van, párom délelőttől kora délutánig dolgozik, én egyik nap délelőtt, másnap délután, hétvége közös. Teljesen jó így, van időnk egymásra.
3/3 anonim válasza:
Az attól függ..., ha jól kijövök a mostani fizetésből, meg "szeretek" ott dolgozni, akkor maradnék. Kár lenne azt, amid van pénzre cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!