Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy együtt élni, ha 2 dolgon kívül mindenben egyetért egymással, és nagyon szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Lakásuk lenne
Úgy értem, hogy a vallás, és a politika, amiben nem értenek egyet, az egyik mélyhívő katolikus, a másik egyházellenes ateista, az egyik megrögzült Fideszes, a másik a börtönbe küldené az egész bandát. Lehet így együtt élni?
2023. febr. 20. 19:41
5/16 anonim válasza:
Lehet de haziszabaly h egyikrol sem beszelhetnek.
6/16 anonim válasza:
Nem, de szerintem a kérdés nem is valós. Nem hiszem, hogy két ilyen ember jól ki tudna jönni egymással az élet bármely területén. Ezen két dolgok pártolása jó eséllyel butaságra és mérhetetlen ostobaságra utal (ha mindkettő nem is teljesen, de a másik nagyon is)..
7/16 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a felállás, és 4 éve boldogan élünk 🙂 szòval nem kizárt
8/16 anonim válasza:
Egy fidernyákkal nem szabad együttélni.
9/16 anonim válasza:
Hát azért ez két elég lényeges dolog. Szerintem nem.
Azt mondjuk eleve nem értem, hogy ezek hogy nem zavarják őket a másikban.
10/16 anonim válasza:
nem tudnám elképzelni:D még ha soha nem is beszélnénk róla (de olyat hogy lehet?) akkor is zavaró lenne tudat hogy máshogy gondolkozik ezekről a dolgokról, ezáltal egy csomó hétköznapi témáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!