Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a dolgokat?
Figyelt kérdés
Párommal a fővárosban élünk, minden egy karnyújtásnyira van.
Neki mégis a legegyszerűbb hoz a kenyeret a boltból is legalább 45 perc.
Akár este, akár reggel bármikor elmegy egy bevásárlásra az nem lehet kevesebb 40 percnél. Ilyenkor körbejárja az összes boltot, bárkivel találkozik beszél, meg akkor sem siet haza mikor tényleg fontos lenne az adott dolog amiért elmegy.
Megbeszéljük elmegy A boltba hogy hozzon kenyeret pl. Akkor megnézi B boltba is mert “állítólag” ott meleg a kenyér. Mikor ahhoz a bolthoz laktunk közelebb akkor ment az A boltba, mert a B boltba mindig rossz volt a pékáru.
Sokszor mennék inkább én, mint ő, de nem enged mert ő gyors lesz. Csak útközben akad el mindig…
Csak én reagálom túl ezt és szerintem idegesítő?
2024. ápr. 24. 07:58
11/11 anonim 

válasza:

Hát nem tudom. Én még naívan azt mondanám, hogy nem szeret a 4 fal között lenni. A férjem is hasonló. Ő is állandóan megy mint a bolygó hollandi. De ő tényleg végig nézi a boltok kínálatát, van, hogy kuponokat is visz vagy appon keresztül keresgél. De az is előfordul, hogy itthon eszébe jut, hogy ezer éves telefonokat vagy bármit javítgasson, akár órákig. Ő ilyen. Nekem ezzel semmi bajom. Ha néha összefut egy-egy ismerőssel akkor velük is beszèlget. Nekem ez nem gond mert ezek mellett is érzem, hogy foglalkozik velem. Sokszor süt-főz nekem, hoz virágot, vagy valami desszertet, parfümöt. Szóval ha ezen kívül odafigyel ràd akkor talán nincs nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!