Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl a dolgokat?
Sziasztok! Szerintetek normális, hogy a lassan 35 éves párom (nő) az anyjánál alszik ilyen sűrűn? Azt mondta, azért mert beteg és az anyja melette akar lenni, meg vigyázni rá meg hogy ritkán van együtt a családdal (minden másnap megy az anyjához). Amióta az anyja kapott pénzt az eladott házból, azóta az anyja a mindene, de azt elfelejti, hogy az anyja miket tett vele. Rá erőltette a férfiakat, miközben leszbikus, társkeresőket adott fel a nevében, el hordta mindennek. Vagy csak én vagy túl hisztis, hogy nem tetszik, hogy ott alszik nála 1 héten 2-3x?
Sírtam, mondtam hogy ne hagyjon itt, de csak pofon vágott 4x-5x. Szeretem, egyszerűen nem vagyok képes el hagyni.
Én vagyok túl hisztis? Mindig azt vágja a fejemhez, hogy egy 21 éves kis csitri (vagyis én) nem fogok neki parancsolni. Pedig csak azt akartam, hogy legyen velem legalább a héten egy teljes napot.
A pofonok miatt már dobtam volna, pedig nő vagyok...
Jobban jársz, ha kilepsz ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!