Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a dolgokat vagy tényleg szemétség volt a barátnőm kijelentése?
Ez aranyos.
Ellenkezik a véleményetek és ahelyett, hogy kompromisszumot kötnétek már rögtön elkezd fenyegetőzni.
Minenkinek rosszul esne ez, nem reagálod túl.
Értem én, hogy vannak olyan emberek, akik nagy családot szeretnének, vagy korán szeretnének gyereket, de ez a magatartás elfogadhatatlan. Ha nem tudjátok megbeszélni kultúráltan, akkor el kell döntenetek mi keresni valótok van egymás mellett.
Az nem "gyermeki áldás", hanem gyermekáldás, te...! :D Háromszor olvastam el, mire felfogtam, el nem tudtam képzelni, h melyikőtöknek van már gyereke mástól, akinek az "áldására" szükségetek van... :D
Az, hogy a barátnőd egy hisztis p..csa, gondolom nyilvánvaló, viszont én itt félreértés-szagot érzek a levegőben... a csaj nem is arra reagált, amit mondtál neki, szerintem valami nagyon elsiklott a beszélgetéskor. Elvégre te nem azt mondtad, hogy nem akarod, hanem azt, hogy MÉG nem akarod. Nagyon nagy különbség. Meg hogy jön a gyerek-témához a nyitott kapcsolat meg a diszkó? xD Meg mi az, amit más megad neki? A gyereket? Ezt komolyan gondolja 23 évesen? Meg amúgyis, nemár... ha ahhoz felnőttnek képzeli magát, hogy szüljön, akkor ahhoz miért nem felnőtt, hogy normálisan beszéljen veled a kapcsolattal/veled való problémáiról? Ez nem áll össze nekem sehogy... szerintem üljetek neki mégegyszer, és beszéljétek át szépen a dolgokat, mert ennek, amit itt írtál, kb. semmi értelme.
Én azt nem értem, hogy milyen logika alapján jött ki, hogy ha te nem akarsz gyereket, akkor ő mással szexel.
Diszkóbalesetből származó babát akar? A WC-ben valami vadidegentől szerez spermát, aztán otthon bejelenti neked, hogy jön a baba?
Mert ha nem így képzelte, akkor a szakítás lenne a logikus.
Szerintem sürgősen hagyd ott, mert ha komolyan gondolja, akkor teherbe esik mástól vagy "véletlenül" elfelejti bevenni a tabit, aztán bejelenti, hogy bocsi, becsúszott a baba, elvetetni nem fogja.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!