Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lett volna lemenni barátnőm nélkül Balaton Soundra?
Háát talán összekaparni egy kis pénzt h ő is mehessen , valamit dolgozni.
Vagy ő is dolgozhatott volna.
Vagy ha egyikőtöknek sem kivitelezhető akkor lehet h lemehettél volna. De anyu tuti nagyon pipa lett volna...
Jajj most te is belehalsz h kihagyod?
De örülnék én ha lenne barátnőm aki megakadályozza ezt szrnék én a soundra
meg kellett volna beszélned vele
vagy mivel ez gondolom már jó ideje tervben volt nálad, megbeszélhettétek volna korábban, hogy együtt elmentek és gyűjthettetek volna rá közösen
vagy valami ilyesmit, meg lehetett volna oldani több féle képen is
most már mindegy, ne hibáztasd, úgyse tudsz rajta változtatni
majd jövőre elmész/mentek
Nem lett volna szemétség nélküle lemenni, ha ilyen féltékeny típus, mikor nincs oka rá, az a szemétség.
23N
Barátom meg nélkülem volt tavaly előtti nyáron szigeten, mert engem nem érdekelt a dolog. Legjobb barátjával mentek ketten.
Ami engem is érdekel, akkor tényleg fáj, hogy nem lehetek ott, mikor minden vágyam, hogy elmenjek. Akkor ellenkező esetben én is otthon maradok a barátommal és legközelebb közösen elmegyünk.
Ha meg neked annyira fontos lett volna, akkor megbeszélitek, hogy barátnőd is keres egy kis pénzt és kipótolod neki a jegyet, majd visszaadja vagy az már a ti dolgotok.
Az meg hogy féltékeny és igazából azért nem örült volna ha elmész az meg elég gáz, mivel nem bízik benned, így a kapcsolat nem áll a legstabilabb lábakon.
A barátnőd nem tartja magát elég jónak ahhoz, hogy te ne érdeklődj más lányok iránt.
Ha megbeszélitek és neki ez az esemény nem valami fontos, akkor nem lett volna szemétség, ha viszont neki minden vágya, hogy elmenjen, akkor igen, az lett volna.
Nyilvánvalóan egy akkora programot, minz a BS csakis együtt... vagy sehogy.
De mindegy. Helyesen döntöttél!
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!