Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség volt ez a részemről?
Ma kora délelőtt találkoztam egy régi lány ismerősömmel, nem volt megbeszélve, véletlenül sikerült. Kedves volt, és csinos, és egy negyed óra után, ahogy mélyült a beszélgetés, egyre egyértelműbb jeleket adott arról, hogy tetszem neki. Nekem van barátnőm, de nem akartam elkeseríteni a lányt, így azt hazudtam neki, hogy jelenleg még keresem az igazit.
Idővel aztán csörgött a mobilom, és a barátnőm volt az, de annyira jó volt a beszélgetés az ismerősömmel, hogy inkább kinyomtam. Kifizettem a kávéját, amiért nagyon hálás volt nekem a lány, és odaadta a telefonszámát nekem.
Amikor hazafelé tartottam, mégis rossz érzés fogott el, hogy egy másik lány miatt ignoráltam a saját barátnőmet, akihez egyébként hűséges vagyok, sose csaltam meg, és nem hagynám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!