Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség azért letíltani a pasikat mert bokólnak nekem a facebookon?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesített,és állandóan udvarolt,undort kaptam és letíltottam..ez szemétség tőlem?2015. szept. 19. 16:30
1/8 anonim válasza:
ha érthetően az elején elmondtad volna neki, hogy neked ő nem tetszik, és nem lesz semmi köztetek, erre nem került volna sor..
érted, most szerencsétlen srác csak nézi, hogy mi van :D ennyire bonyolult lett volna őszintének lenni? ha azok után sem kapott volna észbe, akkor még elmegy a letiltás, de így szimplán parasztság.
2/8 A kérdező kommentje:
jeleztem neki,töröltem minden bókját,de nem vette a lapot
2015. szept. 19. 16:34
4/8 MolotovPunk válasza:
Szerintem nagyon gyerekes dolog ez a letiltás...
Mondjuk maga a fész is egy elavult gyerekes dolog,főleg akik még a magánéletüket is ott élik minden nap...
5/8 anonim válasza:
Ismerős. Nekem is most írogat egy srác, de tudja, hogy odavagyok egy másik pasiért, még sem bírja felfogni... Tiltás lesz belőle valószínűleg.
6/8 anonim válasza:
Nem szemétség, miért volna az?
Ez egy reakció, ha enyhébben nem fogta fel, tán megérti, de ha nem, akkor sem zavar többé.
Nem vesztesz vele, ha jól értem.
7/8 anonim válasza:
Ha nem fogja föl, akkor nyugodtan. Aki non-stop csak a seggedet nyalja (már elnézést), az valószínű, hogy nem a szívedet szeretné megkapni. ;)
8/8 anonim válasza:
Bókolás? Tíccsákbe! Most azonnal, izibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!