Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint csak én reagálom túl a dolgokat vagy most jogos a morgasom?
Szerelemmel együtt vagyunk 2eve.
30 évesek vagyunk, így már többször mondtam neki ideje lenne össze költözni.
Benne is van de köti az ebet a karòhoz, hogy az ő örökölt hazába költözzek bele. (Meg ő sem ott lakik)
Egye fene lehet ezt le is nyelnem.
De nem értesített semmiről, csak közölte hogy ő elkezdte felújítani a házat.
Nem lett volna illő szólnia róla? Vagy esetleg segítséget kérni?
Rendben övé a ház de akkor nekem semmi beleszólásom sincs? Mikor elvileg együtt élnénk ott.
Én közös lakást szeretnek. Amibe tényleg mindketten tulajdonosok vagyunk, de ő hallani sem akar róla hogy adja el az örökölt házat és vegyünk együtt közösen.
(A félreértések érdekében nekem van spórolt pénzem szóval simán mehetne felezve a vásárlás és a felújítás is)
Most lehet, le leszek oltva, de 2 év azért nem olyan nagy idő... meg amúgyis, minek adnám el a lakásomat, ha egyszer ott van, költözhető, stb... tök felesleges.
Ha mondjuk együtt vagyunk 4-8-x éve, gyerekeket szeretnénk, stb..., akkor azt mondom oké, vegyünk közösen egy nagyobb ingatlant. De amíg ketten vagyunk, és elférünk az enyémben, addig nem tök mind1...?
Rendben. De ha nem működik a kapcsolat akkor megint én maradok fedél nélkül.
Én is biztonságra vágyom.
És nekem az nem tetszik, hogy én adják fel mindent. A munkahelyem, a barátaim, a családom mikor neki nem változik semmi.
Mondtam neki próbáljuk ki az albérletet. És ha működik az együtt éles akkor oda költözök.
de hallani sem akar róla.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Bzmeg kérdező. Nem azt pofáztad éppen, hogy van félretett pénzed, egész pontosan egy fél ingatlannyi? Ha vége lenne a kapcsolatodnak, akkor szépen dolgozol, leteszed az albi kaucióját, aztán tovább nem is fogy a pénzed.
Vagy így akarsz saját ingatlanhoz jutni mi?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!