Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl a dolgokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl a dolgokat, vagy a barátom valójában jól bánik velem?

Figyelt kérdés

Egyre inkább ahogy telik az idő úgy érzem nem vagyok elég jó a barátomnak, és már nem sok önbizalmam van. Mondjuk nem mintha előtte olyan sok lett volna, de eleinte azt mutatta igazán érdeklem őt. Szóval nem igazan értem ezt a viselkedést.

Szóval történt azt hogy ő az ágyban sosem akarja megtenni amit kérek tőle, holott én előtte megteszem neki amit szeretne. Most is ez történt, és mondtam neki menjen el, szakítsunk. Erre átölelt, megpuszilt, és mondta mennyire szeret, és jól gondoljam meg, mert biztos sírni fogok utána.

Ezek után pedig azokat a nőket nézegette, akikkel ismerkedett, és az exeit, megnézte miket beszélgetett velük. Kérdeztem miért nézi őket, azt mondta direkt csinálta úgy hogy lássam, és bosszúból tette, mert ott akartam hagyni.

Mikor pl. én akarom a közösülést, akkor sose szeretné. Azzal viccelődött hogy ő a főnök, és az lesz, amit ő akar.

Szerinte ő testileg jobban néz ki, mint én nőként, persze ezzel is viccelt.

2021. okt. 17. 21:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
99%

Azta. Minden bekezdésre jutott legalább 1 megalázás.

Így nemcsoda ha fogy az önbizalmad.

2021. okt. 17. 21:37
 2/28 anonim válasza:
99%
Ez egy pancser, véleményem szerint azonnal szakítani kellene vele
2021. okt. 17. 21:37
 3/28 anonim válasza:
99%
Teljesen megaláz téged:( jobbat érdemelsz nála!
2021. okt. 17. 21:39
 4/28 anonim ***** válasza:
99%
Szakíts vele. Ez egy fąsz és idővel csak rosszabb lesz.
2021. okt. 17. 21:40
 5/28 anonim ***** válasza:
98%
Ez minimum előszobája egy bántalmazó kapcsolatnak, ha nem az már egészen. Én menekülnék, amíg maradt egy kis önbizalmam, mert ez a srác arra gyúr, hogy az összeset leépítse.
2021. okt. 17. 21:40
 6/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha ki akartad dobni mi volt az akadálya? Ez egy féreg.

Nem azért,mert nem akkor akar dugni amikor neked eszedbe jut,hanem úgy minden tekintetben,mindenért az.

Egy fölényeskedő,nagyképű,bunkó alak akit az első ilyennél ott kellett volna hagyni.

Egy puszi meg egy ölelés nem fogja mindig helyre hozni a sértegetéseket,az elutasítást és az önbizalmi problémákat.

Keress mást,ez meg nézegesse csak az exe üzeneteit.Pár hónap múlva a tiédet fogja nézegetni,és Ő LESZ AZ aki sírni fog utánad elhiheted..:D

2021. okt. 17. 21:41
 7/28 anonim ***** válasza:
99%
Undorító kisebbségi komplexusos kis pcs a barátod. A helyedben szakítanék vele. Ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon addig lépj amíg nem késő!
2021. okt. 17. 21:48
 8/28 anonim ***** válasza:
98%

Szakítás. Most!

Egyáltalán nem reagálod túl.

9/28 anonim ***** válasza:
98%
Dobd ki!
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem reagálsz túl semmit. Csak arra kellesz a barátodnak, hogy kielégítsd az igényeit, az egyik igénye az, hogy alattvalója legyen. Ez nem egy egyenrangú párkapcsolat. Nyugodtan (!) mondd meg neki, hogy jól meggondoltad, szakítsatok. Ha nálad lakik (abból, amit leírtál, úgy tűnik), rakd ki a szűrét.
2021. okt. 17. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!