Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a dolgokat, vagy a barátom valójában jól bánik velem?
Egyre inkább ahogy telik az idő úgy érzem nem vagyok elég jó a barátomnak, és már nem sok önbizalmam van. Mondjuk nem mintha előtte olyan sok lett volna, de eleinte azt mutatta igazán érdeklem őt. Szóval nem igazan értem ezt a viselkedést.
Szóval történt azt hogy ő az ágyban sosem akarja megtenni amit kérek tőle, holott én előtte megteszem neki amit szeretne. Most is ez történt, és mondtam neki menjen el, szakítsunk. Erre átölelt, megpuszilt, és mondta mennyire szeret, és jól gondoljam meg, mert biztos sírni fogok utána.
Ezek után pedig azokat a nőket nézegette, akikkel ismerkedett, és az exeit, megnézte miket beszélgetett velük. Kérdeztem miért nézi őket, azt mondta direkt csinálta úgy hogy lássam, és bosszúból tette, mert ott akartam hagyni.
Mikor pl. én akarom a közösülést, akkor sose szeretné. Azzal viccelődött hogy ő a főnök, és az lesz, amit ő akar.
Szerinte ő testileg jobban néz ki, mint én nőként, persze ezzel is viccelt.
Ez nem vicc.
Keress rá Gabby Petito bodycam videora. A zsaruk megállitották őket a sztrádán, és levideózták, ahogy sír a lány a barátja miatt, magát vádolva. Nem sokkal később Gabby meghalt. Mostmar azt is tudjuk hogy rendesen épitette le a lány önbizalmát, még a zsaruk előtt is.
Most már én könyörgök hogy szakíts vele, mert rohadtul unalmas minden egyes nap az egyforma kérdéseidet olvasni.
Vagy legalább menj pszichológushoz. Bár ide már lehet hogy pszichiáter kell.
Tipikusan az a nárcisztikus balfa.z, aki leépíti az önbizalmad nullára, hogy aztán úgy érezd, sose szeretne senki más, így vele maradsz mindenképp.
Úgy ba.znám ki az embert, mint macskát sza.ni! Azonnal!
Szerintem ha még a századik kérdésed és a rájuk kapott rengeteg válasz után sem csinálsz mást, csak sajnáltatod magad és nem hagyod ott, akkor meg is érdemled.
Te örömmel fürdessz az áldozatszerepben.
Csináld csak ha ezt élvezed, csak ne írd ki újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!