Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párotoktól automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotoktól automatikusan elhúzódtok ha beteg lesz?

Figyelt kérdés
Úgy értem meg van fázva, influenzás stb, akkor nincs ölelés sem, sem puszi esetleg, csak a távolságtartás

ápr. 19. 15:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
10#-es ez azt jelenti ha beteg, akkor a hangulata a kedve sem jó az embernek. Ilyenkor megpróbálom picit jobb kedvre deríteni, erősíteni hogy hamarosan meggyógyul.
ápr. 19. 16:27
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Tőlem elhúzódik a férjem. :D Mindent megtesz, hogy jobban legyek és ápol is, de ilyenkor a puszit, összebújást és csókokat egyáltalán nem szereti, ami egyébként teljesen érthető.
 13/25 A kérdező kommentje:
11 ja ez nálunk is megvan
 14/25 A kérdező kommentje:
12 akkor náthásan nem is puszilhatod meg a férjed?
ápr. 19. 16:28
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Pont, hogy odabujok hozzá, apolom stb. Nő vagyok, szóval ritkán vagyok beteg.
ápr. 19. 16:37
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha valamelyikőnk beteg, abban az x napban próbálunk minimálisan érintkezni, mert ugyan ritkán vagyunk betegek, de akkor egy hétig el szokott tartani, azt pedig nem engedhetjük meg, hogy mindkettőnk bére kiessen. Oleles van ilyenkor meg osszebujas, de puszi nem igazán. Ettől fuggetlenul gondoskodunk a másikról, hogy minél hamarabb felépüljön.
ápr. 19. 16:38
 17/25 A kérdező kommentje:
16 ez szuper, és náthásan is ez van? Ilyenkor nem dolgoztok ezek szerint?
ápr. 19. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Hat aki beteg, az nem dolgozik, mint mondtam, ilyenkor azért elég durván betegek szoktunk lenni. A másik meg, aki jól van, nyilván dolgozik.
ápr. 19. 16:56
 19/25 A kérdező kommentje:
18 a ritka alatt mit értesz évente?
ápr. 19. 16:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Aha, évente max egy két alkalom
ápr. 19. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!