Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a megoldas akkor, ha csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas akkor, ha csal a pasid (mindenkivel is), de nem tudod kidobni?

Figyelt kérdés
Azert nem, mert kozos a berlemenyunk es eselyem sincs egyedul a sajat anyagi lehetosegeim menten masikat talalni. Tovabbi kerdeseket vet fel, hogy a bongeszojet atnezve (bocs, de nem volt szex koztunk 4 honapja es ekkor gyanus lett a dolog) az derult ki, hogy kb akkor is hazudik, ha mozog a szaja. Empatia nulla, en lettem a hibas, amiert hazudott, ami sokkal ijesztobb, mint a megcsalas maga. Ovatos vagyok, mert olyan szinten nem izgatja semmi a jovojevel, jelenjevel kapcsolatban, ami nekem szociopata gyanus. Mivel kulonkoltozni nem tudok, probalom a sajat nezopontomat atvarialni, es az mar rendben van, hogy undorodom tole, de en kozonyos szeretnek lenni, mert ha haragszom vagy duhos vagyok, az csak engem mergez. Mar jobban vagyok, de meg mindig depis, aminek leginkabb az az oka, hogy "hogy lehettem ennyire hulye?" 35/N, nincs gyerek.

#közöny #empatiahiany
ápr. 14. 14:23
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Nem,nemengemminosit a valaszod kedves ramtelepedo oktato, itelkezo valaki. A valaszaidat ignoraltam.
ápr. 15. 08:11
 42/48 anonim ***** válasza:
53%

??? Jézusom, nem egy ember válaszolgat neked, ne legyél már idegbeteg!

Na mindegy is, nem tudom, én hányas voltam, nem az előző, de kár volt hozzád is szólni.Egy csomóan vagyunk és szerintem elgondolkodhatnál magadon, ha idegenektől hasonló választ kapsz. Te kérdeztél a köszi nem ártott volna, mert szerintem normálisan írt mindenki és van a válaszokban igazság.

Sebaj, akkor tessék egy neked tetsző válasz: tökéletes a stílusod, a modorod, mindent tök jók csinálsz, teljesen ok, hogy de kutyád, se macskád, itt kérsz segítséget és mindenkit leugatsz, biztosan okosabb és jobb vagy mindenkinél, azért is vagy itt, de ez az ország igazad is van egy nagy kaki, bezzeg te ott jobban tudod :)

ápr. 15. 08:31
 43/48 A kérdező kommentje:

Tokre normalis valaszokat kaptam. Elotted. A segito szakmaban dolgozva ellenszelben is kiszurom, ha vki passziv-agressziv, a stilisztikaja alapjan-meg a pontjai alapjan azt, ha ugyanaz. De mert segiteni tudni kell es az egy kulon szakma, most segitek. NEKED: az a segitseg, ami a masiknak az. Az, hogy mentalisan rottyon vagyok, a kerdesem lenyege volt, es egy erzo embert nyilvan megvisel, ha atverik. Az, hogy valaki itelkezik es ram projektalja a sajat elkepzeleseit az baromi messze van a segitsegtol. Elotted ertelmes valaszok jottek, te meg ugy ugrasz minden megnyilvanulasomra, mintha kejes boldogsagot okozna, hogy megtanits elni. Nos, en tudok, es nem az anyagiak miatt jottem el otthonrol, hanem eppen az olyan toxikus lenyek miatt, mint amit te a valaszaidban mutattal-es ezzel -oruljel-nem teged minositettelek, hanem a reakcioidat. Azonban mindenki eleteben lehetnek xar periodusok. Amikor osszejon minden is, tokegyszerre. Es en nem reszleteztem a tobbit, azt kerdeztem, hogyan dobjam fel magam instant, mert nem engedhetem meg magamnak, h a padlora tegyenek. Meg masoknak sem-beleertve teged is. A leghasznosabb valaszaim azok voltak, hogy 1) magamra szamithatok 2) az onsajnalatnak megvan a maga ideje. Hogy en mennyit keresek es mi a szakmam, es miert akarok KOZONYT erezni harag helyett (magam miatt, es iranyodban sem erzek mast) ekozben egy PLUSZ informacio volt, nem arra szolgalt, hogy te megiteld hogyan es hol kellene elnem, miert kellene hazamennem es hogyan osszam be a penzem. Sajnalom, de nem segito szandekkal szulettek a megnyilvanulasaid, hanem passziv-agressziv projektiv modon. Irom ezt nem miattad, hanem azert, hogy masok is tanuljak meg felismerni es megvedeni magukat azoktol, akik NAGGGYON hasonlitanak valaszaikban ahhoz az emberhez, akitol eppen igyekszem megszabadulni. Oszinten orulok, hogy neked bejottek a szamitasaid kulfoldon-egyebkent nekem is, es nem csak penzugyileg, hanem mert, ha zongorazni tudnam a valaszaid es az angol Quoran kapott valaszaim kozti kulonbseget, en lennek Mr Frédéric Chopin

- azonban a valaszaidba csomagolt passziv agresszio semmilyen korulmenyek kozott sem elfogadhato, minimum ignoralast es/vagy leoltast erdemel az onvedelem jegyeben, es minimalis erzelmi intelligenciaval kiszurheto. Megtettem, nem fogadtam el, ahogy a parazita eletmodjat sem fogadom el a pasimnak. Most pedig mennem kell, mert ugyebar dolgozom, mind terapeutakent, mind szakapolokent, alkalmasint alvas nelkul, mivel valoban: eddig, es a pasim nelkul sikerult tartani egy szintet emocionalisan es anyagilag is, az meg, hogy fogalmatlan vagy az NHS munkakorben elerheto fizetesekrol, arrol, hogy ES a pasimon kivul mi tortent velem az utobbi idokben, amit nem kivanok reszletezni, a kerdesem sem erre iranyult, a te bajod. Kedves barki, aki ide teved, na ilyen az, amikor netto aldozathibaztato, velhetoleg narcisztikus es frusztralt valaki. Pont olyan, mint akitol igyekszem megszabadulni. A kerdesem szettrollkodasa es moderacio hianya miatt ez a tema lezarva, a valaszokat megkaptam az elso nehany oldalon es segitettek is. Koszonom ezuton is mindenkinek.

ápr. 15. 09:27
 44/48 anonim ***** válasza:
53%

Terapeuta vagy most már, szuper, csak alakul a történet.

Pár éve brit nyelvterületre szakadva ápolói okj-vel… mesélj még.

De ha akkora terapeuta vagy, miért itt keresel választ a toxikus életedre?

Oltogass csak mindenkit, de fogd már fel, többen vagyunk!

35 évesen itt kell tartani, hogy ferdítesz össze-vissza, hogy terapeuta vagy egy országban, ahol állampolgár sem vagy, nemhogy nyelvi skillekben eleget tudnál tenni ott ilyen követelményeknek.

35 évesen nem itt kellene tartani, hogy te, aki távolba szakadt hazánk fia vagy, most már anyagilag is topon, az előző oldalon meg gond a lakbér, ami miatt kényszerűen laksz együtt valakivel, akinek nem kellesz… most meg bedurciztál, mert nem hisz neked senki.

Máskor jobb sztorit rakj össze brit okj terapeuta :D :D :D

ápr. 15. 09:36
 45/48 A kérdező kommentje:
Sztem ez volt az a valasz, amivel tokreigazoltad az elozo kommentemet. :) Vergodsz? Tudod: sokkal jobban, mint en jelenleg, csak te egy oldalon, nem amiatt, amiert en, hanem szukseged van ra. Ugy kerulnel lapatra, ha a baratom/bnom barkim lennel, ahogy a pasim fog. Toxikus valaszokat adsz, es nekem meg extra felhajtoerot ad az, ha vki probal belem rugni, szoval vegso soron hasznos voltal. Igaz, nem annyira, m a tobbiek. Topic zarva, de ha a kommentjeiddel fenntartod, annak is megvan a maga haszna ;)
ápr. 15. 10:02
 46/48 anonim ***** válasza:
62%

:D ja ok.

Te jössz ide tanácsot kérni, gáz a magánéleted, nincs egy filléred se, de én lennék a barátod, akit lapátra teszel?

Anyám… szerencsétlen pasid, én már neki szurkolok, van oka a megcsalásnak, gerinctelen húzás, az igaz, de ilyen hárpia mellett talán még menthető is.

FELHAJTÓERŐ? Max a fizikában drága terapeuta.

Sok sikert, rád fér- és ne mondd meg, ki mikor mit hová kommentel- ez nem az SS és te jöttél tanácsért, előfordul, hogy nem olyat kapsz, mint amire vágysz.

Részvétem a pasasnak.

ápr. 15. 10:35
 47/48 A kérdező kommentje:
Lapatra, igen. Nyikk nelkul. Szurkolj a hazudozo pasimnak, hajra! Felhajtoero nem csak a fizikaban letezik draga, hanem akkor is, ha kibaxosdi eseten egyre erosebbnek erzem magam. A siker valoban ram fer -de ezt is kibirom, es sosem mondtam meg, ki kommenteljen. Azt viszont igen, kinek a kommentjeit nezem egocentrikus eszoszto es aldozathibaztatonarci kommentnek-es ezt nyikk nelkul megteszem. `No lassuk, reszvedeted a pasinak, a hazudozast barki megerdemli-irod, de fogadok, neked sem kell mas, csak INGER, barhogy, csak foglalkozzanaka veled, mint egy becsuletes eszoszto, kioktato narcinak. :D Reszvetem az osszes aldozataitoknak.
ápr. 15. 13:48
 48/48 anonim ***** válasza:
27%

Az még nem jutott eszedbe, hogy azért látsz magad körül csupa nárcisztikust, mert veled van probléma? Például a saját nárcisztikus, hisztériás személyiséged látod bennük tükröződni. Ami eleinte vonzó, hiszen hasonlók vagytok. Aztán meg jön az arcra esés.

Annyira profin felismered a nárcisztikust, hogy most együtt élsz eggyel...

ápr. 15. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!