Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldas akkor, ha csal a pasid (mindenkivel is), de
nem tudod kidobni?
Figyelt kérdés
Azert nem, mert kozos a berlemenyunk es eselyem sincs egyedul a sajat anyagi lehetosegeim menten masikat talalni. Tovabbi kerdeseket vet fel, hogy a bongeszojet atnezve (bocs, de nem volt szex koztunk 4 honapja es ekkor gyanus lett a dolog) az derult ki, hogy kb akkor is hazudik, ha mozog a szaja. Empatia nulla, en lettem a hibas, amiert hazudott, ami sokkal ijesztobb, mint a megcsalas maga. Ovatos vagyok, mert olyan szinten nem izgatja semmi a jovojevel, jelenjevel kapcsolatban, ami nekem szociopata gyanus. Mivel kulonkoltozni nem tudok, probalom a sajat nezopontomat atvarialni, es az mar rendben van, hogy undorodom tole, de en kozonyos szeretnek lenni, mert ha haragszom vagy duhos vagyok, az csak engem mergez. Mar jobban vagyok, de meg mindig depis, aminek leginkabb az az oka, hogy "hogy lehettem ennyire hulye?" 35/N, nincs gyerek.
Koszi 19. Mar nem haragszom, fajni faj.... Ami a munkai teljesitmenyembol szinten visszavesz=anyagi veszteseg, es ez komoly. Valami varazsmondat esetleg amitol visszakapom a pozitiv enemet es le tudom xni, ha itt maszkal korulottem?
ápr. 14. 15:00
22/48 anonim válasza:
VÁllalj plusz minkát, másodállást. Az leköt és a pénzed is hamarabb gyűlik.
ápr. 14. 15:01
23/48 anonim válasza:
1)Ami nem ol meg az megerosit!
2)Szeresd onmagad!
ápr. 14. 15:02
24/48 A kérdező kommentje:
22) Okes. Kb olyn a tekintetem, mint egy hulláe es emberekkel dolgozom. Nem lehet zombi tekintetem. Vmi gyors recept kell, mert ha kiesek a melobol vagy hulyebbnek latszom, mint a pacienseim, abbol nem lesz tobb penz, pedig tudok, ha akarok.
ápr. 14. 15:03
25/48 A kérdező kommentje:
23: <3
ápr. 14. 15:03
26/48 anonim válasza:
<3SN.
ápr. 14. 15:06
27/48 anonim válasza:
Nincs gyors recept, ez egy folyamat.
Akkor engem nagyobb veszteség er, mindig eldöntöm, hogy pl mindennap este 21-21:39 között szánok időt az önsajnálatra, de csak ekkor és a nap többi részében meg másra fokuszalok, terelem a gondolataim.
ápr. 14. 15:29
28/48 A kérdező kommentje:
Ez naggggyon-nagggyon jokor jott kedves 27-es, kemeny vagy! Es en is az vagyok-leszek is. Egyszer tudtam zold pacsit adni, de ha tehetnem adnam 3X is.
ápr. 14. 15:35
29/48 anonim válasza:
Most- ha jól értem- a bordatörés miatt beteg vagy, nem dolgozol, időd több van a lábadozás alatt.
Arra fókuszálj, hogy jobb lesz, ha visszamész dolgozni és kevesebb időd lesz, több feladatod stb.
…addig is olvass valamiféle önbizalomnövelő, énerősítő blogot, könyvet, cikket, hallgass podcast-et, hátha hasznos és még a figyelmed is eltereli.
Hosszabb távon meg jó lenne felelősebben gondolkodni, mert az, hogy egy 35 éves nő nulla megtakarítással (neked most 2-3 havi megélhetésre elegendő is jól jönne!) kiszolgáltatott helyzetében “VARÁZSSZÓT” keres a neten, az több, mint félelmetes…
ápr. 14. 16:09
30/48 A kérdező kommentje:
Mar meggyogyultam. Felelmetes vagy sem, 1800£ lakber mellett rezsi nelkul ez van, es egyebkent baromira buszke vagyok arra, h ezt egyedul csinaltam 7 rohadt evig. Elnezest, h fellelegeztem, mert vegre azt ereztem, nem azert elek, hogy dolgozzam, mert van akivel osztozom joban-rosszban. Es azert is bocs, h masnak neztem, mint aki. Borrzallmass vagyok, es mivel epp a foldon fekszem, alkalmas arra, h rugasokat kapjak-mar akitol. :( Megyek, baratom a padlo, ideje feltapaszkodni rola, mert valaki, akinek tok igaza volt abban, h magamra szamithatok, lepontozast kapott. Pedig ez igy van. Erzelmileg akartam S.O.S. jobban lenni, e temaban pedig te nem segitettel. Es most tokjol erzem magam, mert a pasimat nem fejelhetem le, de azt, aki engem okol, na azt itt igen. Meg a nagy francokat felelmetes, azt, lehet utanam csinalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!