Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a megoldas akkor, ha csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas akkor, ha csal a pasid (mindenkivel is), de nem tudod kidobni?

Figyelt kérdés
Azert nem, mert kozos a berlemenyunk es eselyem sincs egyedul a sajat anyagi lehetosegeim menten masikat talalni. Tovabbi kerdeseket vet fel, hogy a bongeszojet atnezve (bocs, de nem volt szex koztunk 4 honapja es ekkor gyanus lett a dolog) az derult ki, hogy kb akkor is hazudik, ha mozog a szaja. Empatia nulla, en lettem a hibas, amiert hazudott, ami sokkal ijesztobb, mint a megcsalas maga. Ovatos vagyok, mert olyan szinten nem izgatja semmi a jovojevel, jelenjevel kapcsolatban, ami nekem szociopata gyanus. Mivel kulonkoltozni nem tudok, probalom a sajat nezopontomat atvarialni, es az mar rendben van, hogy undorodom tole, de en kozonyos szeretnek lenni, mert ha haragszom vagy duhos vagyok, az csak engem mergez. Mar jobban vagyok, de meg mindig depis, aminek leginkabb az az oka, hogy "hogy lehettem ennyire hulye?" 35/N, nincs gyerek.

#közöny #empatiahiany
2024. ápr. 14. 14:23
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Anyuhoz nemmmmm. Epp tole menekultem kulfoldre.
2024. ápr. 14. 14:36
 12/48 anonim ***** válasza:
16%
Megoldas. Hashajto a kajájába meg ilyenek.
2024. ápr. 14. 14:38
 13/48 A kérdező kommentje:
Hashajto? Az miert?
2024. ápr. 14. 14:39
 14/48 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mit csinal, felolem mar megd.ghatja a fel varost is- mondjuk ezen mar reg tulvan- a cel az, h amig nem szedem ossze magam anyagilag, hogyan erezzem magam jobban? Hogyan heckeljem meg magam, hogy totalis kozonyt erezzek?
2024. ápr. 14. 14:40
 15/48 Noren1989 ***** válasza:
76%

Noshàt ha a vàlaszom szàmodra nem fontos, kérdezek még: a pârodat (?) mi köti a lakàshoz? Bejelentett lakcím, valami van?

Gondolom, mivel a te neveden van a bérlemény, a főbérlővel tudnàl beszélni, h jelentse ki a faszikàmat.

Ez még ebben a jogàllamnak csúfolt kis magyarorszàgon is működik...utàna meg feljelentés...

2024. ápr. 14. 14:48
 16/48 A kérdező kommentje:
Minden valasz fontos, de a felreertheto reakcioimat igyekszem tisztazni. Megkerdeztem: az van, hogy o lehatsitja a szexualitast a tartozni akar vkihez erzesrol. Tehat erzelmileg en kellek, szexben meg nem en kellek-ez okozott egy kis kavarcot bennem onbizalom ugyben. Igen, nyilvan szolhatok a tulajnak, csak mivel ugy 6 heten at korlatozottan dolgoztam (pedig meg bordatoressel is dolgoztam), az nem ugy megy itt, hogy nem fizetsz es kesz. A tulaj magasrol lexarja a maganeletedet, neki a lakber kell. A kerdes tovabbra is az, hogyan erezzek totalis kozonyt amig, tehat AMIG osszeszedem magam anyagilag. Ha kell ejszakas muszakot is vallalok- mondjuk addig sem latom.
2024. ápr. 14. 14:52
 17/48 Noren1989 ***** válasza:
100%
Helyes, de mi lenne, ha lakótàrsat keresnél helyette?
2024. ápr. 14. 14:53
 18/48 A kérdező kommentje:
17- mar keresek:) Csak xar elviselni, hogy minden nap ittvan es jatssza a hosszerelmest (belem). Mikozben a bongeszoje szerint az sem igaz amit kerdez. Tudom, hogy baromi sokan vannak ennel xarabb szituban, ezert volt a kerdesem nem technikai jellegu, hanem az, hogyan erezzek SEMMIT sem iranyaba, ahelyett, hogy kb fel tudnam rugni rosszabb napjaimon, de ebbol egyre kevesebb van. Egyszeruen irrital, es nekem dolgoznom kell, a sajat epsegemre figyelnem mentalisan, ami nehez, amig itt van. Ez a kerdes.
2024. ápr. 14. 14:55
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz totalis kozonyt erezni, inkabb haragot, fajdalmat, de idovel atalakul kozonnye. Ne sietesd a folyamatot, nem lehet. Egyszeruen amint tudsz mozdulni nelkule tedd meg.
2024. ápr. 14. 14:55
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Valamit tenned kell, hogy el tudj költözni, mert bármikor jöhet az, hogy ő fog szakítani, és akkor vagy te, vagy ő költözik, de a lényeg ugyanaz, magadra számíthatsz csak.
2024. ápr. 14. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!