Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a megoldas akkor, ha csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas akkor, ha csal a pasid (mindenkivel is), de nem tudod kidobni?

Figyelt kérdés
Azert nem, mert kozos a berlemenyunk es eselyem sincs egyedul a sajat anyagi lehetosegeim menten masikat talalni. Tovabbi kerdeseket vet fel, hogy a bongeszojet atnezve (bocs, de nem volt szex koztunk 4 honapja es ekkor gyanus lett a dolog) az derult ki, hogy kb akkor is hazudik, ha mozog a szaja. Empatia nulla, en lettem a hibas, amiert hazudott, ami sokkal ijesztobb, mint a megcsalas maga. Ovatos vagyok, mert olyan szinten nem izgatja semmi a jovojevel, jelenjevel kapcsolatban, ami nekem szociopata gyanus. Mivel kulonkoltozni nem tudok, probalom a sajat nezopontomat atvarialni, es az mar rendben van, hogy undorodom tole, de en kozonyos szeretnek lenni, mert ha haragszom vagy duhos vagyok, az csak engem mergez. Mar jobban vagyok, de meg mindig depis, aminek leginkabb az az oka, hogy "hogy lehettem ennyire hulye?" 35/N, nincs gyerek.

#közöny #empatiahiany
2024. ápr. 14. 14:23
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a segito S.O.S gondolatokat, annal is ankabb, mert ma este ugyeletes leszek. Viszont kivanom a pozitiv energiakat az osszes valaszolonak aki figyelmet szant a kerdesemre. Kivanok az erintetteknek gyors gyogyulast, a segitokesz reakciokat pedig oszinten koszonom-a ti ertekes idotokbol adtatok nekem. <3
2024. ápr. 14. 16:29
 32/48 anonim ***** válasza:
85%

Most egyébként miért hisztizel?

Kaptál egy kritikát, ami egyben javaslat is: gyűjtsél pénzt, legyen tartalék, legyen egészségesebb a lelked, stabilabb a mentális állapotod- ezekért lehet aktívan tenni és akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe megint.

Középkorú vagy lassan, se pénz, se posztó…

…1800 eur igenis sok- tessék lejjebb adni az igényeket, lehet pl kisebb lakásba költözni vagy olyan városrészbe, közelebbi, de kisebb településre vagy esetleg több utazást, több biciklizést/gyaloglást bevállalni- hogy jobb legyen anyagilag is.

Tudjuk, erre is majd egy dühös “bocs, kifogás erre is van” hiszti jön majd.

Más is írta már: dolgozni meg lakni itthon is lehet végső esetben- talán még a hazahozott nyelvtudás is kamatoztatható valahogy… édesanyád csak nincs ott minden magyar település bérleményében!

…de ha változtatni nem akarsz, akkor marad az itteni nyígás, igazad van.

2024. ápr. 14. 16:29
 33/48 A kérdező kommentje:
Hagyd mar. Kerdesek helyett oktatsz, nem ez volt a kerdesem. A munkam miatt muszaj, erted? MUSZAJ kifizetnem ezt a penzt, es nem megyek el szellemi munkaskent egy gyarba, csak mert adjam lejjebb az igenyeimet. Nem tudsz semmit rolam, feltettem egy kerdest, kerlek kezeld ennek megfeleloen, es ha eppen nem bxta at a fejed senki, akkor ne itt vezesd le a frusztraciodat. Tokeletesen teves az a hozzaallas, hogy a kerdesre nem valaszolsz, de a prekoncepcioidat eloadod. Nem fogadom el, es ha hisztizek emiatt, az: naná! Erosnek kell lennem, nem faxsagokat olvasnom amikor amugy is kanalazom ossze magam. Szoval ha kerhetlek, gondold ezt at. Es miert ne kerhetnelek.Nem kivanom, h a cipombe kerulj, amirol ismetlem: semmit sem tudsz, anelkul oktatsz ki. Mennem kell, mindenki masnak koszonom a ram szant idejet.
2024. ápr. 14. 16:35
 34/48 anonim ***** válasza:
77%
1800 euró tényleg e nagyon sok, itthon nem ilyenek azért az albérlet árak. Miért nem jössz haza? A nyelvtudást biztos tudnád használni. Mivel foglalkozol kint? Itthon nem tudnád ezt csinálni? Aztán ha összeszedted magad anyagilag/lelkileg, még mindig visszamehetsz.
2024. ápr. 14. 17:39
 35/48 A kérdező kommentje:
Nem Euro,hanem GBP. Intenziv szkapolo vagyok jelenlegis ugyeletben. Es azert nemmegyekhaza,mert nekem ittjobb, nincsellensegeskedes,siman tudunk egutt soroznikulonbozovilagnezeties politikaimeggyozodesek ellenere. Itt nem szamit,koveted-e a legujabb trendet oltozkodesben, viselkedesben,es meg tudokelni normalisan a kepesitesembol-igaz neha egy kismaszekkal kiegeszitve. Kedvesek az emberek, segitenek egymasnak. Enmar itt ragadok.... Angolul otthon kb mindenki beszel, nemegy nagy tudomany. En csak kerdeztem valamit... De menni fog ez,jol vagyokmost is. Otthon az nekemmar nem otthon :(
2024. ápr. 14. 21:06
 36/48 A kérdező kommentje:
Bocs a space-ek hianyaert -meg az ekezetekhianyaert is, elobbi beragadt, utobbi meg nyilvan nincs.
2024. ápr. 14. 21:08
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Értem, de ideiglenesen akkor is jobb. 1 font kb 430 körül van, tehát az 1800 fontos lakás kb 780.000 Ft havonta, míg itthon egy albérlet kb 200.000-250.000 Ft.
2024. ápr. 14. 21:09
 38/48 A kérdező kommentje:
Nem megyekhaza.kavet innimegyek. :) Koszonom amugy a hozzaszolast, de a kerdes az volt,mit tegyek, hogy nelatszodjak zombinak es kozonyt erezzek barmi mas helyett. Melo, szeresd magad es ne onsajnalkozz folyton,ill, magadra szamithatsz. En ma ezt tanultam toletek. Koszonom es jo ejt mindenkinek :)
2024. ápr. 14. 21:22
 39/48 anonim ***** válasza:
60%

Mentálisan nagyon rossz állapotban vagy.

Csak nem látod.

A stílusod meg pluszban borzalmas.

Így marad a megcsalás, mert nem látod reálisan a helyzeted, képességeid.

Marad a maradás is. Segíteni is azon lehet, aki tesz is érte, fogadja is a jó tanácsot. Sokfélét kaptál, de egy irányba mutat.

Arcból nem ártana visszavenni.

2024. ápr. 14. 22:13
 40/48 anonim ***** válasza:
52%

Ápolóként ennyi ésszel...

Egyébként miért kéne közönyt érezned? Menj haza, dörgöld az orra alá, hogy mit találtál az előzményekben, küld a pitsába, mikor hazudozik, csapj a falhoz pár tányért, szórd ki a ruháit az ablakon, aztán küldd utána.

Elvileg te bérelted eddig is a lakást, a te döntésed, hogy egy komplett havi fizetést erre szórsz el, hát hajrá! Ne fogd a pasidra, hogy túlvállaltad magad. Normális esetben a fizetésed 1/3 mehet el a lakhatásra, és tudni kell félretenni, miközben nem kenyéren és vízen élsz. Jobb esetben egy kis szórakozás, nyaralás is belefér. Ha ezt nem tudod megengedi magadnak, nulla félretett pénzed van, maszekolsz, hogy megélj, akkor rohadtul nem érte meg külföldön letelepedni. (Szintén külföldön élek, egyedül, két gyerekkel, pontosan tudom, hogy miről beszélek.)

Baromira el van cseszve nálad valami, ha kényszerből kell együttélned egy ilyen pasival, mert ennyire bizonytalan az anyagi helyzeted.

Az meg, hogy itt a gyakorin kérsz "varázsszavakat" tényleg rémisztő. Munka során gyorsan kell döntést hoznod, emberélet múlik rajta. Te meg a gyakorin hisztizel... Az írásod alapján előbb tippeltelek volna lakásos prostinak.

2024. ápr. 15. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!