Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem szeretne velem összeköltöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretne velem összeköltözni mert nem áll készen?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Én 20éves korom óta önálló vagyok és egyedül élek,dolgozom. Ő otthon van a szüleinél. 25 évesek vagyunk,gondoltam felvetem,hogy lakjunk együtt. Aztmondta nem áll készen. Júniusban lejár a lakásbérleti szerződésem,és kérdeztem,hogy hosszabbítsam meg,vagy költözzünk másik lakásba,erre ő azt felelte ,hogy költözzek hozzájuk.

Két héttel ezelőtt összevesztünk mert annyira zavar,hogy nem akar elszakadni otthonról,majd azzal ébresztett másnap,hogy rendben,akkor lakjunk együtt. Azóta ezt mégegyszer ki sem mondta,csak azt sorolja,hogy költözzek hozzájuk a szobàjába,tudunk majd spórolni és házat venni. Én ezt nem bírom tovább. Nagyon rendesek a szülei,de nem költöznék hozzàjuk. Folyton felhozom a témát ami már magamnak is unalmas, de egyszerűen nem jutunk dűlőre. Ráadásul nagyon elkényeztetett és mindig jó anyagi helyzetben voltak. Ezmiatt szakítsak vele?

2024. ápr. 12. 14:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Hogy vagy most?
aug. 21. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!