Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem szeretne velem összeköltöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretne velem összeköltözni mert nem áll készen?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Én 20éves korom óta önálló vagyok és egyedül élek,dolgozom. Ő otthon van a szüleinél. 25 évesek vagyunk,gondoltam felvetem,hogy lakjunk együtt. Aztmondta nem áll készen. Júniusban lejár a lakásbérleti szerződésem,és kérdeztem,hogy hosszabbítsam meg,vagy költözzünk másik lakásba,erre ő azt felelte ,hogy költözzek hozzájuk.

Két héttel ezelőtt összevesztünk mert annyira zavar,hogy nem akar elszakadni otthonról,majd azzal ébresztett másnap,hogy rendben,akkor lakjunk együtt. Azóta ezt mégegyszer ki sem mondta,csak azt sorolja,hogy költözzek hozzájuk a szobàjába,tudunk majd spórolni és házat venni. Én ezt nem bírom tovább. Nagyon rendesek a szülei,de nem költöznék hozzàjuk. Folyton felhozom a témát ami már magamnak is unalmas, de egyszerűen nem jutunk dűlőre. Ráadásul nagyon elkényeztetett és mindig jó anyagi helyzetben voltak. Ezmiatt szakítsak vele?

2024. ápr. 12. 14:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó neked így, akkor egyértelműen szakíts.
2024. ápr. 12. 15:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
2 év után nemhogy nem áll készen, ő nem akar veled élni. Neki jó otthon. Tudja nagyon jól, hogy nem mész hozzájuk lakni, csak játssza az eszét, hogy ő lenne veled. Dobd ki.
2024. ápr. 12. 15:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy most mennyi megtakarítása van. Mennyit rak most félre havonta, hogy otthon lakik. Ha az derülne ki, hogy nincs egy fillér megtakarítása se, akkor jobb ha azonnal szakítasz, mert esze ágában sincs kibújni anyuci sejhajából. Se most se később.

Ha véletlenül valóban van megtakarítása, akkor üljetek le számolni. Mennyi van neked, ha összeköltöztök mennyi lesz a havi lakhatás kiadása, úgy ketten mennyit tudtok félre rakni, kb mikorra jön össze az önerő, stb,stb...

De arra is készülj fel, hogy ha összeköltöztök, akkor kb 99% hogy azonnal bekerülsz majd a cseléd/pótanya szerepbe. Szóval nem csak a pénzzel lesz itt gond... Én lépnék a helyedben. Fiatal vagy még, bőven találsz normális párt. Ne pazarold az időd ilyen életképtelen anyucipicifiacskájára.

2024. ápr. 12. 15:33
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Jó ég. Lapát! 25 évesen 2 hónap randizás után költöztem a barátom albérletébe. 2 éve voltunk együtt mikor már az eljegyzés is megtörtént (totál váratlanul ért). Utána pár hónappal pedig vettünk egy kertes házat. Gáz hogy a barátod ennyire nem nőtt fel.
2024. ápr. 12. 15:51
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Szakíts, semmire nem fogsz menni egy ilyen életképtelen teszetoszával.
2024. ápr. 12. 17:22
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Én 38 éves koromban voltam egy évig egy 48 éves pasival.

Nem akart leszakadni a szüleiről, a gyerekkori szobájában lakott.

Na már most ő azóta is a szüleivel él ugyanúgy.

Van aki fél és nem fog változtatni senki kedvéért.

Én várhatnék rá 60-70 éves koromig is, de elhagytam és azóta férjem van.

2024. ápr. 12. 17:42
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Két lehetőséget látok.

1, Tényleg nem áll készen. 25 éves felnőtt dolgozó ember, akinek nincs minimális igénye sem az önálló életre. Tipikus mamahoteles akinek az egyetlen kínja az életben, hogy az anyját nem dughatja meg, szóval találnia kell egy idióta nőt, aki hajlandó beköltözni a gyerekszobájába és ott felnőtteset játszani.

2, Készen áll tulajdonképpen, csak k_rvára nem veled tervez hosszútávon. Minimális elköteleződésre sem hajlandó, még egy közös albérletre sem. Ha te költözöl be hozzá az mehet, mert onnan akkor rak ki amikor akar.

Szerintem az egyetlen értelmes választás, ha sarkon fordulsz és becsukod magad mögött az ajtót.

2024. ápr. 12. 18:33
 8/21 anonim ***** válasza:
18%

Ez rettentően helyzetfüggő és nem ilyen egyszerű.

Felvetek két opciót.

• Eléggé probléma alábbi esetben. Ha konkrétan mamahotel vagy szimplán nem is akar fejlődni a háztartás vezetésével, illetve ha kisszobában vagy gyerekszobában maradt. Mi ugyan anyummal vagyunk, de jogilag fél rész az enyém és gyakorlatilag nagyobb rész az enyém. Itt konkrétan nem gyerekszoba van. 3 részre osztott nappali-szobát alakítottam ki. De most nem én vagyok lényegben. :D Ha gyerekszoba, akkor még én sem ajánlom. Rá kéne vezetni pedig önálló életre vagy befuccsoltok.

• Javítható probléma: ha nem konkrétan mamahotel, ha tud háztartást vezetni a srác közösen mindenkivel, ha nem annyira kicsi szoba, ha jó a viszony a szülőkkel, ha el tudod képzelni - minimum csak átmenetileg egy lépcsőfokként. Viszont utóbbinál nyilván probléma, hogy te lemondasz egy fix pontról.

De most nyersen őszinte leszek. 2 éves kapcsolat alatt már gondolhattál volna erre és beszélhettél volna vele a jövőről. Őszintén szólva bután jutott most eszedbe és csak a lakásod miatt. Van az a típus egyébként, aki közel lakva nem tudja gyorsan elkötelezni magát és elég neki úgy a kapcsolat. Az sem derült ki, hogy egyáltalán hogyan zajlik a kapcsolatotok és égető lenne-e fenntartás miatt összeköltözni. Itt ezért mi nem mondhatjuk meg róla, hogy például életképtelen és szakíts. Eléggé baj, hogy valaki kimondja! Dehát ismerjük ezt az oldalt... Te pedig rákényszerítettél egy ilyen helyzetet, mert neked dönteni kell. De ő még nem akart és te ezt nem érted meg! Úgyhogy nálatok is két oldala van a történetnek. Illetve egyébként a mai világban még fiatalok vagytok.

S ne keverjük mindenbe bele a mamahotelt. Az konkrétan kiszolgálást és eltartást jelent. Itt elvileg erről nincs szó, mivel van jövedelme. Max az, hogy ő nem vezet háztartást és pontosan emiatt félhet lépni. De ezt már leírtam és erre lehetne próbákat tenni.

Persze lehet olyan típus, amilyen exem volt. Idősebb volt nálam és szüleivel élt. Akkor még egyikünk sem tudott háztartást vezetni és főzni, eddig érthető lenne probléma. De nálunk kezdett nem működni a távkapcsolat, illetve igazából exével hosszabb időn át "elbánt" így. Ő az a típus, aki nem is lett volna képes és csak hitegetett. Nem biztos, hogy a párod ilyen még fiatalként. De van ilyen is vagy beleragadhat idővel. Két lehetőség van és veszekedés helyett meg kéne beszélni. Illetve van egy tippem: létezik 10 napos összeköltözési próba. Bár ezt távkapcsolathoz ajánlják.

35/F

2024. ápr. 12. 20:40
 9/21 anonim ***** válasza:
31%
A lakást talán félreértettem, bocsánat! Június még nem teljesen van itt. De talán pont ő is félreértette, hogy csak ezért hozod ilyen helyzetbe. Ide komplett megbeszélés szükséges. Összeköltözési próba lehet felváltva két helyen, ha tetszik az ötlet.
2024. ápr. 12. 20:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik hogy ő nem akar összeköltözni.

Én elengedném, mármint az egészet.

2024. ápr. 12. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!